ESP MEMBANTU MENYUSUKAN SI KEMBAR

bagaimana gembiranya seorang ibu kerana dapat memberikan yang terbaik buat si kembarnya.
 
ESP banyak membantu dalam menyusukan kembar beliau,




Testimoni Anna Meal

“salam..ari ni saya nak share testimoni saya pasal ESP…

Percaya x percaya dah 1 tahun 1 bulan saya fully bf kembar!!!! Syukur sgt2 !!!! Moga impian tuk bf kembar hingga mereka umur 2 tahun tercapai !!!

Alhamdullilah ESP membantu saya selama ini…Stok saya x banyak coz kembar minum yg fresh…so pump hari ni tuk esok…setiap hari saya bg 60oz kat bs..

So kena usaha lebih skit…hehe…Penat x yah criter ler…kena bangun malam2 3 jam sekali nak pump sebab saya ni EP Mother

Tp Alhamdullilah ESP memang bg saya tenaga….saya tetap cergas bertenaga walau pun x cukup tido….esok nyer kena g keje lg….Pas abis kat opis buat lg keje kat umah lak..jaga anak, masak, kemas umah….Cam Super Mama lak !!!! Hehe

Tapi dengan ESP, saya lalui rutin seharian saya dengan lancar !!!!! Insyaallaah”


apa yang istimewanya ESP ?

ESP atau Energizing  Soy Protein merupakan minuman yang berasaskan soya Non-Gmo 
ESP membantu membaik pulih sel-sel yang rosak.
ESP diproses secara rapi dan baik.. perlu diketahui , soya yang tidak diproses dengan rapi akan menyebabkan kepada penyakit kanser.
ESP adalah Protein adalah elastic fiber yang boleh memberi ketegangan kepada kulit
Protein diperlukan bagi membina sel-sel dalam badan untuk menegangkan kulit 


siapa yang memerlukan ESP ?

– ibu menyusu
– wanita hamil
-mereka yang berdiet
-mereka yang mementingkan kesihatan
– juga untuk kesuburan

so , kepuasan yang telah di perolehi oleh mereka yang mengamalkan ESP sebagai diet harian mereka , antaranya ialah :

– kulit terasa anjal dan tegang
– bagi ibu menyusu, susu bertambah dan menjadi pekat kerana nutrien yang dihasilkan
-menurunkan berat badan , kerana memberi rasa kekenyangan
– rasa muda dan cantik , pudarkan parut



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

dapatkan konsultasi dan cara makan secara percuma serta tips berkaitan secara PERCuma utk anda pembeli exclusive kami

sms/whatsapp : 0139561249-
sarah-SID 869605
email : mamahusnashoppe@gmail.com

web : http://mamahusna.com/


Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge