Cuti Sekolah, buat apa?

Assalamualaikum.

Seronok kan cuti? amboi, mengalahkan murid sekolah pula ya.

Sebenarnya cuti sekolah ni bagus tau untuk cikgi-cikgi release minda dan recharge balik energy. nanti bila jumpa budak-budak kat sekolah, cikgu chill aje sebab dah release semua.

Bravo untuk diri sendiri sebab cuti kali ni tak bergegas balik kampung dan terus stay kat rumah mak. (tepuklah sikit)

Bukan mengelak balik jumpa mak ayah, sebab semalam dah singgah jumpa mak sebelum ke kenduri kahwin anak GB sekolah di Tanah Merah.

So, cuti sekolah buat apa kat rumah?

  1. spring cleaning rumah * asal cuti je buat, tapi tak pernah nak sudah. huhuhu
  2. Lipat kain baju yang tinggi mengalahkan gunung everest dah.
  3. update blog dan run fb ads bisnes (sebenarnya dah lama* actually dari 2013 stop run fb ads, semalam start balik
  4. buat poster.
  5. berseronok dan spend lebih masa dengan anak-anak.

ok lah tu kan? awak semua buat apa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge