Category Archives: Penurunan Berat Badan

Bestkan Baru Makan Omega Guard Seminggu Berat Badan Dah Turun

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya percaya ramai yang menginginkan berat badan yang ideal dan BMI yang seimbang. Bukan kerana sebab nak orang puji atau nak nampak cantik semata-mata, tetapi kerana kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan tubuh kita. Pengalaman saya tahun 2012-2013 menjadikan saya cukup menjaga pemakanan saya. Cukuplah merasai bagaimana seksanya bangun tidur dengan tapak kaki sakit bila memijak

Read more

Mereka Sudah Mengamalkan ESP Shaklee dan Terkejut dengan hasilnya, anda bila lagi?

Mereka dan saya semestinya sudah mengamalkannya. Bagaimana dengan pembaca blog mama? dah mencubanya? Ada yang mula-mula cuba minum ESP  bagitau, tak sedaplah, rasa macam tu aje. So diorang stop minum ESP Shaklee tapi bila mama tanya cara mereka minum dan bancuh ESP Shaklee , oh.. kalau bancuh dengan betul, pasti mereka akan kata sedap, delicious gitu.. Kajian menunjukkan pengguna setia Shaklee akan

Read more

kurus Lepas Bersalin Tanpa Susutkan Susu Badan ? Ikuti pengakuan Ibu ini yang turun 20kg

Wow!!! Kurus 20kg … mana tak bestnya kan? sape yang tak nak kembali kurus dan muda setelah bersalin? Ada orang kata lepas bersalin adalah waktu terbaik untuk kembali kurus, betul ke? nak tahu betul atau tidak? Ikuti pengakuan sebenar Ibu Muda ini yang telah turun 20kg setelah kelahiran anak ketiga beliau. Apa yang menyebabkan beliau boleh turunkan berat sehingga 20kg?

Read more

Tips Kurus untuk Wanita Bekerjaya

Kebanyakkan wanita tentunya mahu tampil menarik dan langsing khususnya wanita yang bekerjaya kerana mahu menjaga imej dan penampilan diri. Namun, gaya  hidup yang sentiasa sibuk dengan pelbagai tanggungjawab sebagai pekerja, isteri, dan ibu menyebabkan mereka mengamalkan cara pemakanan yang tidak menentu. diet yang diamalkan mungkin menyumbang kepada masalah berat badan. berikut merupakan tips yang boleh diamalkan : 1. Memperbanyakkan minum air

Read more

Fungsi Lecithin Shaklee yang patut anda tahu

Assalamualaikum… lecithin antara vitamin shaklee yang glamer untuk mereka yang nak kurus. Gandingan Lecithin dan Alfalfa, maka lahirlah Set Kurus Bajet yang mendapat permintaan tinggi. Lecithin Shaklee diektrak daripada kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembes oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

Berat Badan turun 7kg dalam masa 1 minggu

Lecithin antara “killer product” fenomena “out of stock” turut di alami oleh Lecithin   kenapa lecithin mendapat sambutan yang hebat? hingga 2 kali ia mendapat status “out of stock”???   inilah sebabnya,..   testimoni di bawah dikongsi oleh ibu yang gembira sebab dalam masa seminggu aje berat badan anaknya turun 7kg   apa yang Lecithin mampu tawarkan kepada anda??? banyak

Read more

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan membantu mempercepatkan proses penurunan berat

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..    saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat

Read more
1 2