Category Archives: Kecantikan

Wajah berseri dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum dan salam Maal Hijrah 1436 baru dapat access internet setelah beberapa hari bercuti di kampung. Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah buat semua muslimin dan muslimat. kali ni, nak share satu testimoni hebat perkongsian daripada sahabat pengedar Shaklee di bawah Euphoria juga, berkenaan set kecantikan Shaklee yang telah memberikan Shaklee Effect yang amat memuaskan hati pengguna ini. boleh refer gambar

Read more

Rahsia Wajah Cantik Berseri

nutriwhite shaklee

Tak dinafikan setiap wanita of cos termasuk diri yang menulis ni, nak kulit wajah yang cantik berseri-seri.. wajah yang berseri dan cantik ni sebenarnya membantu meningkatkan keyakinan seorang wanita, tak perlu nak make up tebal-tebal, bersyukur jika mempunyai kulit wajah yang awet muda dan cantik berseri secara semulajadi. tambah-tambah jika kita tampil ¬†menarik dan berseri untuk suami, dapat pahala lagi…

Read more

Tips untuk Wanita Kekal Sihat dan Cerdas

Assalamualaikum …. Selamat pagi semua…. apa khabar hari ni? hari ni, seperti biasa, entry untuk para wanita yang budiman, cantik berbudi pekerti. dan paling penting, jadilah wanita solehah sebagaimana di anjurkan oleh Islam… kali ni, saya nak kongsikan hasil pembacaan saya dari Majalah Anis , iaitu tips untuk kekal sihat dan cerdas.. antara point yang dapat saya kongsikan sebagaimana di

Read more

Tampil Cantik dan Menawan dengan Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum … hari ni saya nak berbicara berkenaan kecantikan dan wanita… kecantikan sangat-sangat sinonim dengan kaum wanita. Setiap wanita mahu tampil cantik, menarik, menawan dan sebagainya yang seangkatan dengannya… sudah menjadi fitrah seorang wanita sukakan kecantikan.. Sementelah lagi dia berjawatan sebagai seorang ISTERI.. tidak dapat tidak mesti tampil cantik dan menarik depan suaminya.. dapat pahala lagi… ūüėČ Allah SWT sukakan

Read more

Tips Kurus untuk Wanita Bekerjaya

Kebanyakkan wanita tentunya mahu tampil menarik dan langsing khususnya wanita yang bekerjaya kerana mahu menjaga imej dan penampilan diri. Namun, gaya  hidup yang sentiasa sibuk dengan pelbagai tanggungjawab sebagai pekerja, isteri, dan ibu menyebabkan mereka mengamalkan cara pemakanan yang tidak menentu. diet yang diamalkan mungkin menyumbang kepada masalah berat badan. berikut merupakan tips yang boleh diamalkan : 1. Memperbanyakkan minum air

Read more

Rawat Resdung secara moden dengan Set Resdung Shaklee

Resdung merupakan satu penyakit yang biasa melanda masyarakat kita, dan di anggap sebagai penyakit yang tidak merbahaya sedangkan ia boleh menyebabkan komplikasi otak dan membawa maut. Pelbagai kaedah digunakan khususnya rawatan tradisional untuk merawat masalah penyakit resdung. Apakah yang dimaksudkan dengan resdung ? secara tradisionalnya resdung ialah kerengsaan hidung yang boleh menyebabkan hidung dan anggota-anggota lain menjadi gatal dan menimbulkan

Read more

Sakit Sendi,Punca, cara Rawatan dan Suplemen yang sesuai

Sakit sendi bukan hanya berlaku di kalangan¬†orang tua sahaja, sakit sendi boleh berlaku di kalangan kita juga, pernah tak rasa sakit pinggang?, ayat popular yang terbit dari mulut ” eh, aku ni.. sakit pinggang macam orang tua pula” . Jika anda berfikiran begitu, anda silap, sebab sakit sendi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Punca Sakit Sendi Secara umumnya, kesakitan sendi

Read more

Produk Anti Penuaan Terlaris

Setiap orang akan mengalami proses penuaan, tiada siapa yang dapat melarikan diri daripadanya… Namun proses penuaan akan berlaku lebih cepat dan pantas di zaman yang penuh pencemaran ini dan memberi kesan kepada kesihatan dan penampilan diri seseorang individu. Pelbagai penyakit akan menjelma akibat daripada penuaan seperti masalah jantung, darah tinggi, kataraks , alzheimer mahupun penyakit nyanyuk dan kencing manis.. Malah

Read more

Rahsia Nampak Muda Di Aidilfitri

Rahsia Awet Muda ¬† Siapa yang tak nak kelihatan muda berseri kan? Cuba akan keyboard siapa yang nak dirinya kelihatan tua dari usia? Opss .. rasanya tiada yang angkat, kalau ada yang angkat keyboard tuu‚Ķ sila-sila lah fikir semula, adakah keputusan tepat??? ¬†J Setiap hari kita dimomokan dengan istilah awet muda, ‚Äúminum air suam sokmo, nanti awet muda‚ÄĚ ‚Äúmakan produk

Read more
1 2