Category Archives: Testimoni

3 Tips Jadikan Hamil dan Berpantang Suatu Momen Indah Anda Sebagai Ibu

Mama mahu kongsi pengalaman dan momen indah  semasa hamil dan berpantangkan baby Amierah  sepanjang tahun lepas(2014), kalau pembaca perasan..(eh… macam ada pembaca setia jerr) , mama menghadapi masalah HB rendah di awal kehamilan dan mama pun menghadapi masalah alahan yang teruk.   Tips 1 : Naikkan Bacaan HB Masa mula-mula booking di klinik Ibu dan Anak , bacaan HB mama

Read more

Cara Menghilangkan Jeragat dengan Cepat

cara menghilangkan jeragat dengan cepat

Assalamualaikum Muka berjeragat? Bila tilik muka di cermin, terperanjat tengok banyaknya jeragat.. adoi, macamana nak buat ni, dah macam-macam cara buat, dah macam macam produk dah cuba. Tapi hasilnya ? Tidak berbaloi dengan bajet yang telah dikeluarkan.. kecewakan ? Putus asa dan sedih.   Ada juga yang hilang keyakinan diri untuk keluar dalam masyarakat disebabkan tompokan jeragat yang jelas dimuka.Dah

Read more

Wajah berseri dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum dan salam Maal Hijrah 1436 baru dapat access internet setelah beberapa hari bercuti di kampung. Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah buat semua muslimin dan muslimat. kali ni, nak share satu testimoni hebat perkongsian daripada sahabat pengedar Shaklee di bawah Euphoria juga, berkenaan set kecantikan Shaklee yang telah memberikan Shaklee Effect yang amat memuaskan hati pengguna ini. boleh refer gambar

Read more

Hilangkan Jeragat dengan Shaklee Collagen Powder

teruja melihatkan kesan penggunaan shaklee oleh salah seorang ibu dan juga rakan kami.. dengan mengamalkan 1 paket Collagen untuk 1 hari… hasilnya lumayan…   jom baca testimoni beliau “Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang

Read more

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Ramai pengguna Collagen yang baik hati berkongsi pengalaman mereka sepanjang menggunakan Shaklee Collagen Powder yang best sangat tu… Entry kali ni, saya himpunkan Testimoni mereka yang telah berkongsi hasil dan dapatan daripada amalan dan pengambilan SCP. saya teruja membaca testimoni ini, anda pun pasti teruja dan tentu tak sabar nak order SCP terus dari saya.. saya juga boleh sediakan bajet

Read more

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN : SCP IS THE BEST !!!

Assalamualaikum..   masih lagi dalam mood chenta dengan Shaklee Collagen Powder (^_^)   kali ni saya nak share testimoni Puan Sue merupakan SID Shaklee juga.. amat-amat berpuashati dengan hasil yang diperolehi beliau..   jemput baca semua.. mana tahu terpikat dan mahu alaminya sendiri kan 🙂 testimoni Puan Sue ::: “Sharing:Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya

Read more

HIMPUNAN TESTIMONI COLLAGEN POWDER

Alhamdulillah… apabila ikhtiar kita dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik membuahkan hasil, syukur wajib dipanjatkan kepadaNya.   “Mencegah lebih baik dari mengubati”    ungkapan yang tidak asing lagi kan??? so kesempatan mendapatkan Shaklee Collagen pada harga yang super best !!! mesti di rebut.     sebelum tu.. cuba baca testimoni mereka yang telah merasai sendiri perubahan setelah menggunakan SCP,mungkin anda

Read more

Testimoni GLA COMPLEX : PERIOD KEMBALI NORMAL

Assalamualaikum apa khabar hari ini? di doakan semoga pembaca kedaivitaminku dalam keadaan sihat dan sentiasa dirahmati Allah..   Alhamdulillah, hari ni nak share tentang kegembiraan seorang pengguna GLA … bagaimana periodnya kembali normal dengan pengambilan GLA    Testimoni 1  testimoni 2 :   Pengguna ini dikenali sebagai ayu, baru aje mengambil GLA dalam masa 1 minggu, bila ditanya feedbacknya ..

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..    saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat

Read more
1 2