Category Archives: Testimoni

Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal

Bismillahirrahmanirrahim Hari ni, bermula perang poster di secret group kami, yang mana dapat like tertinggi akan mendapat hadiah yang lumayan juga. So, untuk kali ni, saya tak nak terlepas peluang sebagaimana 2 bulan yang lepas. Jadi terhasil lah poster comel kat bawah ni, doakan saya berjaya ya. ūüôā     Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal  

Read more

3 Generasi Awet Muda dengan Vitamin C semulajadi yang diambil secara istiqamah

Assalamualaikum Dah tahu kan promosi bulan ni? ya, saya dah upkan entry berkenaan lastweek, boleh rujuk SINI   hari ni saya mahu kongsikan bagaimana Vitamin C¬†Plus sustained Release andai di amalkan secara konsisten setiap hari memberikan result yang sangat positif untuk pengamalnya. Sebelum saya teruskan celoteh saya ini, ehem! marilah kita sama-sama melihat, merenung dan menatap sedalam-dalamya gambar yang saya

Read more

Masalah sakit telinga kembali baik selepas meminum vivix

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah.   Apa khabar hari ini ?Alhamdulillah sihat kan? Dalam kita menikmati kesihatan, ¬†jangan dilupa mengucapkan syukur kepadaNYA kerana kita masih lagi diberi nikmat dan peluang untuk menikmati hari-hari yang menggembirakan bersama keluarga. Entry kali ni saya mahu berkongsi kegembiraan seorang ibu kerana tidak lagi menderita sakit telinga. Tak tahan menanggung sakit telinga. Faham-fahamlah kan.. kalau dah

Read more

Ostematrix bantu lawaskan pembuangan air besar

  Assalamualaikum.. Biasa tak hadapi kesukaran membuang air besar? tak selesa kan? ada yang membuang 4 hari sekali, malah ada yang seminggu sekali. Tambah-tambah kalau ibu dalam pantang, nak ke tandas untuk buang air besar, fikir 10 kali sebab risaukan luka jahitan kan?   Kenapa kesukaran membuang air besar ni boleh terjadi kepada kita? boleh jadi ada beberapa punca yang

Read more

Cara cuci Cooler Bag baby supaya kembali bersih dengan pencuci serbaguna semulajadi tanpa bahan kimia dan toksid

Assalamualaikum   Cooler bag yang digunakan untuk penyimpanan EBM Amierah cepat sangat naik bintik-bintik hitam aka taik lalat. Basuh pun susah tanggal. Takkan nak rendam dengan bleach kan?¬† Sangat-sangat tak sesuai. Yelah berkimia pastu nak simpan stok susu Amierah. Hish sorry to say. No No No !! Satu hari, ada sahabat dalam group whatsapp TBK berkongsi cara membersihkannya. Dengan menggunakan

Read more

Testimoni ESP Shaklee : ESP Cinta Hati Kedua Selepas Suami? Biar betul?

Dah lama tak kongsikan tentang testimoni kan? kali mama nak cerita dan kongsikan kisah cinta dan testimoni ESP Shaklee  menjadi cinta hatinya selepas en suami, wah! kenapa ya begitu sekali kok? Menurut Pn Adleen Sweetie, hasil daripada mengambil  ESP Shaklee sebagai sarapan setiap pagi, beliau dapati ESP Shaklee membantu memulihkan masalah kulit beliau. Antara testimoni ESP Shaklee yang disenaraikan oleh beliau ialah.. 1.Menjadikan kulitnya anjal,

Read more

Cara Tambah Susu Badan supaya Anak Kenyang dan Tak Lapar

Assalamualaikum.. Jom layan testimoni ESP hasil daripada perkongsian kawan-kawan dan saya sendiri yang mencintai dan menggemari ESP yang kaya dengan protein ini. ESP menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu diluar sana, termasuk lah mama . mula mengenali dan mencuba ESP bermula tahun 2011 semasa menyusukan anakanda kedua iaitu  Naufal hinggalah kini ESP menjadi minuman kegemaran mama . Setiap bulan memang mama

Read more
1 2