Category Archives: Shaklee Collagen Powder

Untung Ke Untung ?Shaklee Collagen Powder Jimat Lebih dari RM 300

shaklee collagen powder

Siapa yang lepaskan peluang ni memang rugi tau. Kami pun terkejut dengan sms dari HQ tapi ianya rupanya berita gembira.. nak tahu apa? Bukan setakat promosi buy 6 free 1 untuk Vitamin C dan Vitamin E je, rupanya Shaklee memberi kejutan berganda buat semua peminat Collagen Powder. Promosi Buy 3 Free 1 untuk Shaklee Collagen Powder bermula 10 -31 Disember..

Read more

Manfaat Utama Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum… Rindu sebenarnya nak minum Shaklee Collagen Powder(SCP), berhenti ambil SCP lepas tahu pregnant awal tahun baru ni, so ada lagi balance 8 sachet, yang 8 sachet tu adik saya bayar, sebab dia pun mengambil SCP sebagai suplemen harian beliau. Apa yang saya nampak sepanjang mengambil Shaklee Collagen Powder, satu tompok jeragat yang mulai timbul di pipi saya telah berkurangan,

Read more

Hilangkan Jeragat dengan Shaklee Collagen Powder

teruja melihatkan kesan penggunaan shaklee oleh salah seorang ibu dan juga rakan kami.. dengan mengamalkan 1 paket Collagen untuk 1 hari… hasilnya lumayan…   jom baca testimoni beliau “Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang

Read more

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Ramai pengguna Collagen yang baik hati berkongsi pengalaman mereka sepanjang menggunakan Shaklee Collagen Powder yang best sangat tu… Entry kali ni, saya himpunkan Testimoni mereka yang telah berkongsi hasil dan dapatan daripada amalan dan pengambilan SCP. saya teruja membaca testimoni ini, anda pun pasti teruja dan tentu tak sabar nak order SCP terus dari saya.. saya juga boleh sediakan bajet

Read more

Kelebihan Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Apakah itu kolagen? Kolagen adalah protein utama bagi tisu  sokongan dalam badan manusia. Ia merangkumi 75% daripada kulit kita mengandungi kolagen. Kesan kehilangan kolagen boleh menyebabkan kuku rapuh tulang lemah rambut gugur kulit tidak bermaya, kering dan kusam sebab itu kita memerlukan kolagen.kolagen akan berkurangan seiring dengan usia kita. Kelebihan Shaklee Collagen yang

Read more

Shaklee Collagen Powder untuk Sihat dan Cantik

bila diperhatikan sekarang ni, kebanyakan produk kecantikan , bahan utama pastinya adalah kolagen. betulkan??? tak perlu saya nak beri contoh produk, anda pun ketahuinya..   so , bulan ni, Shaklee buat promosi kolagennya. yang bernama “Shaklee Collagen Powder” TERBUKTI SECARA KLINIKAL DAPAT MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT WAJAH DAN MENGHILANGKAN KEDUTAN SELEPAS MENGGUNAKANNYA SELAMA 8 MINGGU   saya pun dah ambil SCP ni

Read more

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN : SCP IS THE BEST !!!

Assalamualaikum..   masih lagi dalam mood chenta dengan Shaklee Collagen Powder (^_^)   kali ni saya nak share testimoni Puan Sue merupakan SID Shaklee juga.. amat-amat berpuashati dengan hasil yang diperolehi beliau..   jemput baca semua.. mana tahu terpikat dan mahu alaminya sendiri kan 🙂 testimoni Puan Sue ::: “Sharing:Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya

Read more

HIMPUNAN TESTIMONI COLLAGEN POWDER

Alhamdulillah… apabila ikhtiar kita dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik membuahkan hasil, syukur wajib dipanjatkan kepadaNya.   “Mencegah lebih baik dari mengubati”    ungkapan yang tidak asing lagi kan??? so kesempatan mendapatkan Shaklee Collagen pada harga yang super best !!! mesti di rebut.     sebelum tu.. cuba baca testimoni mereka yang telah merasai sendiri perubahan setelah menggunakan SCP,mungkin anda

Read more