Category Archives: Set Kurus

kurus Lepas Bersalin Tanpa Susutkan Susu Badan ? Ikuti pengakuan Ibu ini yang turun 20kg

Wow!!! Kurus 20kg … mana tak bestnya kan? sape yang tak nak kembali kurus dan muda setelah bersalin? Ada orang kata lepas bersalin adalah waktu terbaik untuk kembali kurus, betul ke? nak tahu betul atau tidak? Ikuti pengakuan sebenar Ibu Muda ini yang telah turun 20kg setelah kelahiran anak ketiga beliau. Apa yang menyebabkan beliau boleh turunkan berat sehingga 20kg?

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati.. saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat asal

Read more

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan membantu mempercepatkan proses penurunan berat

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..    saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat

Read more

Kuruskan Badan Dengan Omegaguard Shaklee

Assalamualaikum……………………………………   mengalami masalah berat badan? saya juga sedang mengalami dilema ini . saya sedang berusaha menurunkan berat badan.. mahu bersama saya? antara suplemen yang saya ambil ialah Omegaguard Shaklee.   alangkah gembiranya hati, jika boleh kembali pada berat asal semasa zaman mula-mula bekerja.. psss zaman belajar .. saya terlebih kurus… *stress belajar katakan >>>   tapi sekarang, tidaklah saya

Read more