Category Archives: Set Cantik

Jumpa Pelanggan Tapi Terlupa Bawa Produk

Assalamualaikum   Coretan petang sabtu, minggu ni kami sekeluarga tak balik rumah mak sebagaimana rutin. So, matlamatnya hanya nak rileks dan rehat diri. Sambil menunggu nak C.O.D Set Gojes pada pelanggan yang datang dari Laloh, Kuala Krai. Tapi lain pula jadinya. Tiba-tiba jadi bertukar supermom dan super cleaner sebab house cleaning. Buang semua barang yang tersadai dalam bilik utiliti. Mana-mana

Read more

Tips Gojes dan Cantik Hanya Dengan Vitamin C

setiap orang nak sihat dan nak cantik malah kalu boleh nak awet muda. macam macam suplemen nak cuba tambah tambah kalau yang mempunyai testimoni gempak gempak, tergoda juga kan. tapi cop! sebelum kawan kawan amalkan suplemen tersebut, adakah kawan kawan buat kaji selidik dulu? bahan yang digunakan tu selamat? Tidak mengandungi bahan kimia terlarang? Atau mempunyai kesan jangka panjang ?

Read more

Wajah Kembali Berseri Dan Tidak Kusam Lagi

set kecantikan

Assalamualaikum, Petang ni nak berkongsi testimoni kawan SID saya dalam group iReach, sementelah sekarang ni ada contest poster iReach, so ramai yang berkongsi poster yang cun melecun. Puan Lydia Bulan berkongsi bagaimana Set Kecantikan Shaklee membantu mengatasi masalah kulit kusam, jerawat,kulitberminyak dan kulit tidak sekata, Perhatikan gambar yang dikongsikan dan ikuti catatan beliau. Ini testimoni saya sendiri,kulit kusam + jerawat

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Supaya Boleh JJCM dengan gembira

Sape suka kena chicken pox? takde lah kan, sebab sangat sangat merimaskan dan gatal. kalau kena zaman kita kecil kecil dulu takde masalah sebab kulit atau parut boleh hilang lagi, maklumlah kulit muda lagi masa tu.. tapi … ingatkan budak-budak aje yang kena, rupanya ada juga orang dewasa yang kena chicken pox. tak caya? pengalaman Pn Daya sendiri bagaimana kena

Read more

Promosi Berganda Sepanjang November

Alhamdulillah… syukur padaNya, sebab yang dinanti-nantikan dah tiba. Kebetulan Omegaguard kegunaan sendiri dah habis, Kakak Insyirah setiap hari bertanya pada mama dia, dah beli ke Omegaguard, so syukur sangat, sebab bulan November ni Omega Guard Shaklee menjadi pilihan pihak pengurusan Shaklee. Kakak Insyirah memang sangat2 suka ambil Omegaguard, setiap hari 1 kapsul untuk kecerdasan minda dan membekalkan DHA dan EPa

Read more

Wajah berseri dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum dan salam Maal Hijrah 1436 baru dapat access internet setelah beberapa hari bercuti di kampung. Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah buat semua muslimin dan muslimat. kali ni, nak share satu testimoni hebat perkongsian daripada sahabat pengedar Shaklee di bawah Euphoria juga, berkenaan set kecantikan Shaklee yang telah memberikan Shaklee Effect yang amat memuaskan hati pengguna ini. boleh refer gambar

Read more

Rahsia Wajah Cantik Berseri

nutriwhite shaklee

Tak dinafikan setiap wanita of cos termasuk diri yang menulis ni, nak kulit wajah yang cantik berseri-seri.. wajah yang berseri dan cantik ni sebenarnya membantu meningkatkan keyakinan seorang wanita, tak perlu nak make up tebal-tebal, bersyukur jika mempunyai kulit wajah yang awet muda dan cantik berseri secara semulajadi. tambah-tambah jika kita tampil  menarik dan berseri untuk suami, dapat pahala lagi…

Read more

Tampil Cantik dan Menawan dengan Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum … hari ni saya nak berbicara berkenaan kecantikan dan wanita… kecantikan sangat-sangat sinonim dengan kaum wanita. Setiap wanita mahu tampil cantik, menarik, menawan dan sebagainya yang seangkatan dengannya… sudah menjadi fitrah seorang wanita sukakan kecantikan.. Sementelah lagi dia berjawatan sebagai seorang ISTERI.. tidak dapat tidak mesti tampil cantik dan menarik depan suaminya.. dapat pahala lagi… 😉 Allah SWT sukakan

Read more

TIPS KULIT BERSERI DAN CANTIK

Assalamualaikum… mesti suka kan? sebab tajuk tu memang biasanya menjadi kegemaran orang perempuan.maklumlah kulit yang cantik berseri menjadi idaman semua, tanpa sebarang cela,jerawat, jeragat.. bersih putih dan mulus. keyakinan diri pun lebih tinggikan? kalau tiba-tiba orang tegur”eh kenapa muka kamu ni, kusam aje? ” suka tak?  atau  ” eh … berseri-serinya! macam pengantin baru pulak aku tengok, .. apa rahsianya?

Read more
1 2