Category Archives: Set Shaklee

Jumpa Pelanggan Tapi Terlupa Bawa Produk

Assalamualaikum   Coretan petang sabtu, minggu ni kami sekeluarga tak balik rumah mak sebagaimana rutin. So, matlamatnya hanya nak rileks dan rehat diri. Sambil menunggu nak C.O.D Set Gojes pada pelanggan yang datang dari Laloh, Kuala Krai. Tapi lain pula jadinya. Tiba-tiba jadi bertukar supermom dan super cleaner sebab house cleaning. Buang semua barang yang tersadai dalam bilik utiliti. Mana-mana

Read more

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

Tips Gojes dan Cantik Hanya Dengan Vitamin C

setiap orang nak sihat dan nak cantik malah kalu boleh nak awet muda. macam macam suplemen nak cuba tambah tambah kalau yang mempunyai testimoni gempak gempak, tergoda juga kan. tapi cop! sebelum kawan kawan amalkan suplemen tersebut, adakah kawan kawan buat kaji selidik dulu? bahan yang digunakan tu selamat? Tidak mengandungi bahan kimia terlarang? Atau mempunyai kesan jangka panjang ?

Read more

Wajah Kembali Berseri Dan Tidak Kusam Lagi

set kecantikan

Assalamualaikum, Petang ni nak berkongsi testimoni kawan SID saya dalam group iReach, sementelah sekarang ni ada contest poster iReach, so ramai yang berkongsi poster yang cun melecun. Puan Lydia Bulan berkongsi bagaimana Set Kecantikan Shaklee membantu mengatasi masalah kulit kusam, jerawat,kulitberminyak dan kulit tidak sekata, Perhatikan gambar yang dikongsikan dan ikuti catatan beliau. Ini testimoni saya sendiri,kulit kusam + jerawat

Read more

Pengambilan Protein Bantu Pekatkan Susu Ibu Malah Ibu Semakin Hot.

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah, Ramai antara ibu yang bimbang dengan susu yang cair dan menyebabkan anak lama dok menyusu dan anak tidak kenyang.   Pemakanan ibu memainkan peranan yang penting dalam pembentukan susu ibu yang berkualiti. Sebab itu, ibu mesti mengambil makanan yang berkhasiat dan tinggi protein. Ibu yang menyusukan bayi dan ibu yang hamil memerlukan 2 kali ganda jumlah

Read more

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun pudina confirm readers mama terbayang bayang ubat gigi kan? ;p Tetapi kali ni, mama nak kongsikan kebaikan Peppermint Ginger Plus yang sangat glamer dibeli oleh ibu-ibu hamil sebab membantu masalah morning sickness mereka. Tapi jangan salah sangka pula, ia bukan

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

8 Tips Pemakanan Sepanjang Kehamilan Supaya Mama dan Bayi Sentiasa Sihat

set kehamilan shaklee

“mama kena makan banyak, sebab makan untuk dua orang” biasa guna dan dengar tak dialog kat atas? itu antara alasan yang digunakan mama bila makan ikut selera tanpa mengambil kira keperluan zat bayi dalam kandungan. Mama kena sentiasa bersedia untuk membuat perubahan di dalam menu yang diambil supaya keperluan zat harian mencukupi untuk mama dan bayi dalam kandungan.   ¬†8

Read more

8 Tips Minum Air Gula Untuk Ibu Mengandung

Ujian air gula atau MGGT(Modified glucose tolerance test) memang sudah menjadi kewajipan ¬†kepada ibu mengandung   Relevennya test ini adalah untuk mengenal pasti kadar ¬†gula tubuh ibu hamil, sama ada kurang atau lebih dan mengelakkan kemudaratan ke atas ibu dan baby dalam kandungan. Pengalaman minum air gula dan terpaksa melakukan ujian BSP sepanjang kehamilan anak kedua (tahun 2010)iaitu ketika mengandungkan

Read more
1 2 3 5