Category Archives: Promosi Bulanan

7 kejutan sempena tahun baharu 2015 buatkan anda teruja

vivix shaklee

Assalamualaikum dan selamat tahun baharu 2015 buat semua pengunjung mamahusna.com Mama ada beberapa cerita suka duka 2014 terutamanya berkenaan banjir di Kelantan sebab mama pun terlibat sama. Next entry ya. Sebab hari ni mama nak kongsikan 7 kejutan yang boleh buatkan kita semua terkejut beruk.    Ermm.. agaknya apa ya? Tak pernah dalam sejarah selama saya jadi ahli Shaklee. Kebiasaannya

Read more

Untung Ke Untung ?Shaklee Collagen Powder Jimat Lebih dari RM 300

shaklee collagen powder

Siapa yang lepaskan peluang ni memang rugi tau. Kami pun terkejut dengan sms dari HQ tapi ianya rupanya berita gembira.. nak tahu apa? Bukan setakat promosi buy 6 free 1 untuk Vitamin C dan Vitamin E je, rupanya Shaklee memberi kejutan berganda buat semua peminat Collagen Powder. Promosi Buy 3 Free 1 untuk Shaklee Collagen Powder bermula 10 -31 Disember..

Read more

Promosi Berganda Sepanjang November

Alhamdulillah… syukur padaNya, sebab yang dinanti-nantikan dah tiba. Kebetulan Omegaguard kegunaan sendiri dah habis, Kakak Insyirah setiap hari bertanya pada mama dia, dah beli ke Omegaguard, so syukur sangat, sebab bulan November ni Omega Guard Shaklee menjadi pilihan pihak pengurusan Shaklee. Kakak Insyirah memang sangat2 suka ambil Omegaguard, setiap hari 1 kapsul untuk kecerdasan minda dan membekalkan DHA dan EPa

Read more

OGOS ::: PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 : GLA COMPLEX

  Assalamualaikum dan salam aidilfitri.. rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan salam aidilfitri kan? lamanya tak update blog… kali ni saya nak kongsikan kegembiraan khusus buat peminat setia GLA COMPLEX.. bulan ini Shaklee Malaysia dan memutuskan untuk menjadikan GLA sebagai promosi sepanjang bulan OGOS… jadi…. anda mesti ambil peluang ini untuk dapatkan GLA pada harga yang menjimatkan… untuk makluman bagi

Read more

PROMOSI PENUTUP 2013

assalamualaikum…   nak tahu promosi bulan ini? pastinya buat anda tidak keruan  omegaguard yang menjadi pilihan  untuk PROMOSI BUY 6 FREE 1    PASTIKAN ANDA MENDAPATKANNYA  PADA HARGA YANG SANGAT ISTIMEWA INI Minyak Ikan Terbaik di Dunia  Shaklee Omegaguard di Ektrak dari ikan laut air sejuk Omega Guard 3 x lebih tumpat daripada ketumpatan hati minyak ikan. Minyak ikan paling

Read more

PROMOSI APRIL ::: cer teka???

Assalamualaikum…    salam sihat semua… apa khabar anda hari ini? sedar tak sedar, kita dah masuk bulan ke 4 iaitu APRIL … cepatnya masa berlalu.. setiap bulan Shaklee pasti membuat promosi kejutannya…   kalau bulan Mac- ramai yang mengambil peluang memborong Ostematrix pada harga istimewa, bulan ini….. pastinya tuan/puan tidak mahu melepaskan PROMOSI BEST PALING HANGAT INI !!!!   PROMOSI

Read more
1 2