Category Archives: Promosi Bulanan

Promosi Shaklee Ogos 2017

promosi shaklee ogos 2017

Assalamualaikum. Bulan Ogos ni Shaklee telah lakukan kejutan kepada semua ahli dan juga pengamal setia vitamin ini. Memandangkan dah lama takde promosi produk, Ogos menjadi sangat istimewa pabila Shaklee telah mengeluarkan poster promo bulan ini. Sape tahu? cerrr teka!!! yeah!!! Peminat  Omega 3 pasti tahu . Omega Guard  apa  yang best? Ya, beli 5 botol Omega Guard dapat voucher bernilai

Read more

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂 Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1  Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami ➡️ kecergasan dan kesihatan jantung.

Read more

Promosi April 2016 yang ditunggu

Assalamualaikum   Tiada kata secantik bicara Tiada pujian sehebat kalimah Alhamdulillah terucap tanda syukur pada yang Esa   eh, berirama pula petang sabtu ni. Seperti kebiasaan, kalau di awal bulan pastinya saya akan kongsikan tentang promosi yang terpilih sepanjang bulan April Pastinya ia sangat ditunggu, tetapi kali ni Shaklee buat kejutan, sebelum jam 12 pada 31/3, kami dah boleh tahu

Read more

Promosi Februari 2016 datang lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tak terlambat lagi nak maklumkan promosi sepanjang Februari yang sangat ohsem ni. Promosi kali ini bertepatan dengan isu sekarang iaitu penyebaran Virus Zika yang sangat membimbangkan. Katanya virus ni dah sampai ke Thailand. Minta dijauhkan ia daripada keluarga dan sanak saudara serta rakyat Malaysia khususnya.   Sebagai ibu ayah, pastikan keluarga kita terjaga dan mohon doa

Read more

Promosi Januari 2016 Shaklee yang menjadi pilihan

Assalamualaikum . Dengan hati yang gumbira dan excited saya nak kongsikan promosi januari 2016 Shaklee yang hebat dan perlu direbut oleh setiap orang.     1.Promosi beli 6 percuma 1   kalau join keahlian anda akan mendapat keitimewaan berikut  Beli pada harga ahli dengan penjimatan RM 605 Dapat kumpul 708uv Dapat Cash back/bonus pada pertengahan Feb dengan kiraan Uv tersebut. Jika

Read more

Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum selamat berhujung minggu Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? apa lah yang best pada promosi  November ni? Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau. ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1. Tak nak beli banyak? takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin

Read more

Tragedi Oktober atau Fabulous Oktober??

Bulan Oktober yang sangat-sangat fabulous dan special. Nak tahu kenapa?   Sebab bulan ni adalah bulan kelahiran mama dan Insyirah. Insya Allah esok 6/10 Insyirah akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-8. Dah besar rupanya anak mama. Dan 17 Oktober pula adalah ulangtahun kelahiran mama. sape nak bagi hadiah, oyatlah. boleh mama pm alamat 😉 Tapi agak-agaknya kalau mama buat give

Read more

Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome

Esp Shaklee

Assalamualaikum Pejam celik, dah bulan September dah kan? cepatnya masa berlalu, makin lama makin cepat. perasan tak? Dah masuk hari ke4 bulan September, baru mama ada kesempatan nak update promosi terbaru untuk bulan ni. Mesti ramai yang nak tahu Promosi Bulan September 2015 yang awesome kan ? memandangkan bulan lepas promosi nya sangat berbeza. Yang pasti, ramai ahli Shaklee dan

Read more
1 2