Category Archives: Sustained Release Vita C

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

Siapa Yang Lebih Memerlukan Vitamin C Antara Lelaki dan Perempuan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.   Cuba teka siapa yang lebih memerlukan vitamin C antara lelaki dan wanita? Dapat teka tak? Sebenarnya wanita lebih memerlukan vitamin c sebanyak 90mg . Manakala golongan lelaki hanya memerlukan sebanyak 75mg sahaja. Istimewanya Vitamin C shaklee ialah setiap 1 tablet bersamaan dengan 7 biji buah oren. Agaknya larat tak nak makan 7 biji buah oren sehari? K.sarah surrender

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more