Category Archives: Sustained Release Vita C

Jumpa Pelanggan Tapi Terlupa Bawa Produk

Assalamualaikum   Coretan petang sabtu, minggu ni kami sekeluarga tak balik rumah mak sebagaimana rutin. So, matlamatnya hanya nak rileks dan rehat diri. Sambil menunggu nak C.O.D Set Gojes pada pelanggan yang datang dari Laloh, Kuala Krai. Tapi lain pula jadinya. Tiba-tiba jadi bertukar supermom dan super cleaner sebab house cleaning. Buang semua barang yang tersadai dalam bilik utiliti. Mana-mana

Read more

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

Tips Gojes dan Cantik Hanya Dengan Vitamin C

setiap orang nak sihat dan nak cantik malah kalu boleh nak awet muda. macam macam suplemen nak cuba tambah tambah kalau yang mempunyai testimoni gempak gempak, tergoda juga kan. tapi cop! sebelum kawan kawan amalkan suplemen tersebut, adakah kawan kawan buat kaji selidik dulu? bahan yang digunakan tu selamat? Tidak mengandungi bahan kimia terlarang? Atau mempunyai kesan jangka panjang ?

Read more

Wajah Kembali Berseri Dan Tidak Kusam Lagi

set kecantikan

Assalamualaikum, Petang ni nak berkongsi testimoni kawan SID saya dalam group iReach, sementelah sekarang ni ada contest poster iReach, so ramai yang berkongsi poster yang cun melecun. Puan Lydia Bulan berkongsi bagaimana Set Kecantikan Shaklee membantu mengatasi masalah kulit kusam, jerawat,kulitberminyak dan kulit tidak sekata, Perhatikan gambar yang dikongsikan dan ikuti catatan beliau. Ini testimoni saya sendiri,kulit kusam + jerawat

Read more

Siapa Yang Lebih Memerlukan Vitamin C Antara Lelaki dan Perempuan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.   Cuba teka siapa yang lebih memerlukan vitamin C antara lelaki dan wanita? Dapat teka tak? Sebenarnya wanita lebih memerlukan vitamin c sebanyak 90mg . Manakala golongan lelaki hanya memerlukan sebanyak 75mg sahaja. Istimewanya Vitamin C shaklee ialah setiap 1 tablet bersamaan dengan 7 biji buah oren. Agaknya larat tak nak makan 7 biji buah oren sehari? K.sarah surrender

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more