Category Archives: Performance Drink

Set Mighty 3 Gems Pilihan Terbaik Untuk Keluarga Tersayang Sepanjang Ramadhan

Assalamualaikum. Lebih kurang 6 hari lagi untuk kita memasuki bulan dan madrasah tarbiyah Ramadhan. Moga kita dapat merebut peluang meningkatkan amalan dan menggandakan ibadat kita sepanjang Ramadhan ini. Saya percaya, ramai yang sudah merangka dan membuat plan yang terbaik untuk mengisi bulan Ramadhan ini. Lebih-lebih lagi, Ramadhan kali ini disambut dalam cuti persekolahan. Mungkin ada yang akan pulang ke kampung

Read more

Bila dah Cuba Perfomance Drink Pasti Jatuh Hati

Cepatkan masa berlalu, dah separuh bulan Ramadhan. Terasa banyaknya lagi yang belum dibuat, Yang belum direbut sepanjang Ramadhan yang telah berlalu ūüôĀ Ya Allah, jadikan ramadhan ini yang terbaik dan bertambah amal hambaMu. Ameen. Dah lah si putih perfomance tinggal beberapa sudu aje lagi. Nampak gaya esok kena order online Cepat pula habis, Adik bongsu di rumah mak sana pun

Read more

Rahsia Penyusuan di Bulan Ramadhan sudah terbongkar!

Assalamualaikum , Salam 7 Ramadhan untuk semua..   Cepatnya masa berlalu, dah masuk hari ke tuju dalam bulan tarbiyyah nafsiyyah ini, bagaimana puasa semua? Semoga semua yang membaca entry hari ni dapat merebut peluang yang Allah tawarkan sepanjang Ramadhan Kareem ini. Ibu2 yang menyusu, macamana kondisi kalian? Mama 4 hari ni mengalami masalah “susu drops” Ya, sangat menyedihkan dan kesian

Read more

Kebaikan Perfomance Drink untuk Ibu Menyusu

Perfomance Drink … minuman kegemaran kakak Insyirah anak sulung saya ¬†, di mix dengan Mealshake , sarapan segera sebelum ke sekolah.. ¬†seterusnya bersarapan ia di sekolah¬† Perfomace Drink ni dalam bentuk serbuk , bewarna oren dan rasanya memang sedap….¬† kalau puan-puan/tuan-tuan ingat pada minuman Tang, haa macam tulah bentuknya… Kenapa Perfomance Drink : 1. minuman eloktrolit yang mengawal keseimbangan bendalir

Read more

Perfomance Drink Shaklee

Suka minum minuman isotonik yang glamer tu??? saya juga peminat minuman tersebut, setiap kali keletihan atau demam , memang ia adalah minuman kegemaran saya .. anda bagaimana? ¬† tapi sejak berkenalan dan menjadi sebahagian dari peminat Shaklee ni, ada satu minuman yang sangat best iaitu Perfomance Drink, tentunya ia tidak sama dengan yang ada di kedai… pastinya ia lebih baik

Read more