Category Archives: GLA

Jumpa Pelanggan Tapi Terlupa Bawa Produk

Assalamualaikum   Coretan petang sabtu, minggu ni kami sekeluarga tak balik rumah mak sebagaimana rutin. So, matlamatnya hanya nak rileks dan rehat diri. Sambil menunggu nak C.O.D Set Gojes pada pelanggan yang datang dari Laloh, Kuala Krai. Tapi lain pula jadinya. Tiba-tiba jadi bertukar supermom dan super cleaner sebab house cleaning. Buang semua barang yang tersadai dalam bilik utiliti. Mana-mana

Read more

Istimewanya GLA Complex Shaklee

Apa itu GLA? GLA atau nama saintifiknya dikenali sebagai Gama Linoleik Acid (GLA). Ia merupakan bahan binaan bagi prostaglandin.  Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan. Ianya penting untuk fungsi kimia badan seperti mengawal tekanan darah, mengawal muscle contraction, menghalang rembesan gastrik dan banyak lagi. Ia juga adalah anti keradangan, anti pembekuan darah  disamping mengurangkan tekanan darah. Kebanyakan GLA Complex (Gamma Linolenic acid)

Read more

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Supaya Boleh JJCM dengan gembira

Sape suka kena chicken pox? takde lah kan, sebab sangat sangat merimaskan dan gatal. kalau kena zaman kita kecil kecil dulu takde masalah sebab kulit atau parut boleh hilang lagi, maklumlah kulit muda lagi masa tu.. tapi … ingatkan budak-budak aje yang kena, rupanya ada juga orang dewasa yang kena chicken pox. tak caya? pengalaman Pn Daya sendiri bagaimana kena

Read more

OGOS ::: PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 : GLA COMPLEX

  Assalamualaikum dan salam aidilfitri.. rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan salam aidilfitri kan? lamanya tak update blog… kali ni saya nak kongsikan kegembiraan khusus buat peminat setia GLA COMPLEX.. bulan ini Shaklee Malaysia dan memutuskan untuk menjadikan GLA sebagai promosi sepanjang bulan OGOS… jadi…. anda mesti ambil peluang ini untuk dapatkan GLA pada harga yang menjimatkan… untuk makluman bagi

Read more

Testimoni GLA COMPLEX : PERIOD KEMBALI NORMAL

Assalamualaikum apa khabar hari ini? di doakan semoga pembaca kedaivitaminku dalam keadaan sihat dan sentiasa dirahmati Allah..   Alhamdulillah, hari ni nak share tentang kegembiraan seorang pengguna GLA … bagaimana periodnya kembali normal dengan pengambilan GLA    Testimoni 1  testimoni 2 :   Pengguna ini dikenali sebagai ayu, baru aje mengambil GLA dalam masa 1 minggu, bila ditanya feedbacknya ..

Read more

TESTIMONI CYST MENGECIL & PERIOD TERATUR DENGAN GLA

{{{ TESTIMONI CYST MENGECIL & PERIOD TERATUR DENGAN GLA }}} Hari ini kedaivitaminku nak berkongsi berkenaan produk femes Shaklee khususnya untuk kaum wanita dalam memelihara kesihatan wanita . Khasiat GLA :     membantu meningkatkan kesuburan Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid menguatkan kuku dan kulit melegakan sindrom PMS Mengawal kolestrol Membantu menangani Ekzema Membantu menangani menapous Memelihara rambut  memperlahankan

Read more