Category Archives: Esp

Testimoni ESP Shaklee : ESP Cinta Hati Kedua Selepas Suami? Biar betul?

Dah lama tak kongsikan tentang testimoni kan? kali mama nak cerita dan kongsikan kisah cinta dan testimoni ESP Shaklee  menjadi cinta hatinya selepas en suami, wah! kenapa ya begitu sekali kok? Menurut Pn Adleen Sweetie, hasil daripada mengambil  ESP Shaklee sebagai sarapan setiap pagi, beliau dapati ESP Shaklee membantu memulihkan masalah kulit beliau. Antara testimoni ESP Shaklee yang disenaraikan oleh beliau ialah.. 1.Menjadikan kulitnya anjal,

Read more

Rahsia Penyusuan di Bulan Ramadhan sudah terbongkar!

Assalamualaikum , Salam 7 Ramadhan untuk semua..   Cepatnya masa berlalu, dah masuk hari ke tuju dalam bulan tarbiyyah nafsiyyah ini, bagaimana puasa semua? Semoga semua yang membaca entry hari ni dapat merebut peluang yang Allah tawarkan sepanjang Ramadhan Kareem ini. Ibu2 yang menyusu, macamana kondisi kalian? Mama 4 hari ni mengalami masalah “susu drops” Ya, sangat menyedihkan dan kesian

Read more

Cara Tambah Susu Badan supaya Anak Kenyang dan Tak Lapar

Assalamualaikum.. Jom layan testimoni ESP hasil daripada perkongsian kawan-kawan dan saya sendiri yang mencintai dan menggemari ESP yang kaya dengan protein ini. ESP menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu diluar sana, termasuk lah mama . mula mengenali dan mencuba ESP bermula tahun 2011 semasa menyusukan anakanda kedua iaitu  Naufal hinggalah kini ESP menjadi minuman kegemaran mama . Setiap bulan memang mama

Read more

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Supaya Boleh JJCM dengan gembira

Sape suka kena chicken pox? takde lah kan, sebab sangat sangat merimaskan dan gatal. kalau kena zaman kita kecil kecil dulu takde masalah sebab kulit atau parut boleh hilang lagi, maklumlah kulit muda lagi masa tu.. tapi … ingatkan budak-budak aje yang kena, rupanya ada juga orang dewasa yang kena chicken pox. tak caya? pengalaman Pn Daya sendiri bagaimana kena

Read more

3 Tips Jadikan Hamil dan Berpantang Suatu Momen Indah Anda Sebagai Ibu

Mama mahu kongsi pengalaman dan momen indah  semasa hamil dan berpantangkan baby Amierah  sepanjang tahun lepas(2014), kalau pembaca perasan..(eh… macam ada pembaca setia jerr) , mama menghadapi masalah HB rendah di awal kehamilan dan mama pun menghadapi masalah alahan yang teruk.   Tips 1 : Naikkan Bacaan HB Masa mula-mula booking di klinik Ibu dan Anak , bacaan HB mama

Read more

Wajah berseri dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum dan salam Maal Hijrah 1436 baru dapat access internet setelah beberapa hari bercuti di kampung. Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah buat semua muslimin dan muslimat. kali ni, nak share satu testimoni hebat perkongsian daripada sahabat pengedar Shaklee di bawah Euphoria juga, berkenaan set kecantikan Shaklee yang telah memberikan Shaklee Effect yang amat memuaskan hati pengguna ini. boleh refer gambar

Read more

ESP Shaklee Pudarkan Parut dan Strecth Mark

  betul ke ESP Shaklee boleh pudarkan parut strecth mark? macam tak percaya kan? sebab saya sendiri pun tak pernah sangka, bahawa ia benar-benar berlaku. pengalaman saya, mengandungkan anak pertama pada tahun 2007, saya betul2 menggamalkan vitamin yang dibekalkan oleh pihak klinik. al-maklumlah, pengalaman pertama hamil kan? mestilah ikut aje arahan yang diberikan :). tetapi pengalaman yang tidak boleh dilupakan

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

TIPS KULIT BERSERI DAN CANTIK

Assalamualaikum… mesti suka kan? sebab tajuk tu memang biasanya menjadi kegemaran orang perempuan.maklumlah kulit yang cantik berseri menjadi idaman semua, tanpa sebarang cela,jerawat, jeragat.. bersih putih dan mulus. keyakinan diri pun lebih tinggikan? kalau tiba-tiba orang tegur”eh kenapa muka kamu ni, kusam aje? ” suka tak?  atau  ” eh … berseri-serinya! macam pengantin baru pulak aku tengok, .. apa rahsianya?

Read more

ESP MEMBANTU MENYUSUKAN SI KEMBAR

bagaimana gembiranya seorang ibu kerana dapat memberikan yang terbaik buat si kembarnya.   ESP banyak membantu dalam menyusukan kembar beliau, Testimoni Anna Meal “salam..ari ni saya nak share testimoni saya pasal ESP…Percaya x percaya dah 1 tahun 1 bulan saya fully bf kembar!!!! Syukur sgt2 !!!! Moga impian tuk bf kembar hingga mereka umur 2 tahun tercapai !!!Alhamdullilah ESP membantu saya

Read more
1 2 3