Category Archives: Alfalfa

Tips Hilangkan Bau Badan Supaya Disenangi Ramai

Bau badan merupakan pencemaran bau yang sangat tidak disukai oleh sesiapa pun. Betul kan? Sebab tu kita pakai deadoran nak mengelak bau badan dihidu oleh orang sekeliling. Kalau kita sentiasa berurusan dengan orang luar, nak ke orang memandang serong atau asyik menjeling ke arah kita disebabkan bau badan yang menyebabkan mereka tidak selesa atau migrain kerana kita? Tapi kalau kita

Read more

7 kejutan sempena tahun baharu 2015 buatkan anda teruja

vivix shaklee

Assalamualaikum dan selamat tahun baharu 2015 buat semua pengunjung mamahusna.com Mama ada beberapa cerita suka duka 2014 terutamanya berkenaan banjir di Kelantan sebab mama pun terlibat sama. Next entry ya. Sebab hari ni mama nak kongsikan 7 kejutan yang boleh buatkan kita semua terkejut beruk.    Ermm.. agaknya apa ya? Tak pernah dalam sejarah selama saya jadi ahli Shaklee. Kebiasaannya

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati.. saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat asal

Read more

Best Sangat ke Alfafa Shaklee ni??

Memang best pun.. siapa tak cuba memang rugi sebab Alfafa atau turut dikenali sebagai Al-Fash-Fash adalah raja segala tumbuhan dan diperkenalkan diseluruh dunia sebagai sumber nutrien yang hebat . Alfafa digunakan sejak lebih dari 5000 tahun dahulu di Timur Tengah.Ia digunakan oleh Orang Arab sebagai makanan kuda mereka. Mereka mendapati kuda yang diberi makan Alfafa lebih tangkas dan lebih cergas. Hasilnya mereka mencuba

Read more

Best Sangat ke Alfafa Shaklee ni??

Memang best pun.. siapa tak cuba memang rugi sebab Alfafa atau turut dikenali sebagai Al-Fash-Fash adalah raja segala tumbuhan dan diperkenalkan diseluruh dunia sebagai sumber nutrien yang hebat . Alfafa digunakan sejak lebih dari 5000 tahun dahulu di Timur Tengah.Ia digunakan oleh Orang Arab sebagai makanan kuda mereka. Mereka mendapati kuda yang diberi makan Alfafa lebih tangkas dan lebih cergas. Hasilnya mereka

Read more

TIPS KULIT BERSERI DAN CANTIK

Assalamualaikum… mesti suka kan? sebab tajuk tu memang biasanya menjadi kegemaran orang perempuan.maklumlah kulit yang cantik berseri menjadi idaman semua, tanpa sebarang cela,jerawat, jeragat.. bersih putih dan mulus. keyakinan diri pun lebih tinggikan? kalau tiba-tiba orang tegur”eh kenapa muka kamu ni, kusam aje? ” suka tak?  atau  ” eh … berseri-serinya! macam pengantin baru pulak aku tengok, .. apa rahsianya?

Read more

TAMBAH STOK SUSU IBU DENGAN SET PENYUSUAN BAJET

SET PENYUSUAN BAJET mengandungi : ESP & ALFAFA   Jom kita baca , apa kelebihan 2 produk yang begitu “hot” di kalangan mommies dan sering di rekomenkan pada rakan-rakan mereka… pss saya juga setiap hari mesti ambil ESP dan Alfafa…    ESP – Energy Soy Protein   membekalkan protein kulit cantik , berseri dan gebu tenaga berpanjangan mengawal paras kolestrol

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..    saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat

Read more
1 2