Category Archives: Celoteh Mama

Tips Keselamatan Balik Kampung

tips keselamatan balik kampung

Assalamualaikum, Saya percaya ramai yang sudah dan akan memulakan perjalanan pulang ke kampung. Masih belum terlambat untuk k.sarah kongsikan Tips Keselamatan Balik Kampung khas untuk sahabat-sahabat k.sarah. Infografik khas untuk semua, harapnya berpuashati Pastikan juga sebelum memulakan perjalanan, ~ berikan pada suami tersayang Cinch Mix Tea yang sangat sedap tu, kita pun jangan lupa minum tau, tahan mengantuk boleh buat

Read more

Beriadah Bantu Anda Tenang Dan Bahagia

Assalamualaikum Nasihat buat diri, Bisnes , bisnes juga. Kerja , kerja juga Tapi kesihatan diri kena jaga. Hadiahkan diri dan keluarga dengan sesuatu yang indah. Antara aktiviti kami sekeluarga, setelah penat bekerja, belajar untuk anak-anak, maka ada masanya kena reward diri dengan sesuatu yang menceriakan. Menggembirakan. Walaupun sekejap tetapi penuh makna. Riadah petang di tepian pantai Cahaya Bulan atau ke

Read more

Kisah Dia, Shaklee dan Aku

Assalamualaikum, Salam Jumaah yang saadah. Saya ada anak downline, nama manjanya ijan, yang sangat istiqamah mengamalkan Herbalax dan Lecithin. Empunya diri memang bagus, sebab komitmen 2 produk di atas. dah nak masuk 2 tahun dia amalkan lecithin dan herbalax,. memang #shakleeeffect dia, berat badannya turun tanpa dia sedar. Bayangkan…. dia mesej saya, bagitau terkejut sebab tak perasan berat badannya turun.

Read more

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 pudarkan jeragat <3 cantikkan kulit

Read more

Kelas Shaklee yang dihadiri

  Kelas Talk@Shaklee Alhamdulillah tahun ni dapat menghadiri talk dan kelas anjuran Shaklee. Insya Allah esok pun ada kelas di Shaklee branch KB. Sangat bertuah bila dapat ikut kelas yang dianjurkan. Perkongsian berkenaan produk, cara penggunaannya. Set atau produk yang sesuai untuk masalah kesihatan. Cara nak tackle customer dan konsult mereka yang ada masslah kesihatan. Cara kira bonus. Demo resepi

Read more

Tips Sihat Ceria dan Berseri Di Hari Raya

tips berseri di hari raya

Semua dah tak sabar nak menyambut Aildilfitrikan? K.sarah nak kongsikan tips bagaimana mahu kelihatan berseri dan ceria di hari Raya. Hari kemenangan, hari kegembiraan buat Umat Islam. Kembali kepada Fitrah sebenar. 1. Hari yang berbaki, apa kata Scrub muka dengan scrub. Tujuannya untuk keluarkan sel-sel kulit mati yang tersembunyi. Kalau ada Alfalfa Complexs lagi bagus, boleh dijadikan scrub muka malah

Read more

Langkawi Antara Destinasi Percutian Pilihan Kami Sekeluarga

Bismillahirrahmanirrahim Setiap orang mempunyai impian kan? Impian untuk pergi melancong ke tempat tempat yang menarik dan masyhur. K.sarah juga teringin nak pergi bercuti ke tempat menarik. Dalam vision board k.sarah, dah plan nak pergi bercuti ke Pulau Langkawi. Ya bagi orang lain biasa aje Langkawi. Dengan adanya anak-anak kecil ni, kita pusing-pusing Malaysia dulu, tapi kalau ada rezeki untuk pergi

Read more

Hadiah paling bermakna buat anak-anak tanda sayang seorang mama

vitamin untuk anak -anak

Amacam tajuk entri hari ni? ada unsur gempak tak? K.sarah nak cerita hadiah yang bermakna buat anak-anak. (walaupun mamanya garang) tapi bab hadiah untuk anak-anak tak pernah gagal 😛 K.sarah nak stori tentang Suplemen yang mesti ada dan menjadi pemakanan harian anak-anak. Anak anak syurga saya Kegemaran mereka sudah pasti Meal Shake Ceritanya begini, Throwback 2010, Naufal mengalami masalah alergik,

Read more
1 2 3 4 5 8