Category Archives: Celoteh Mama

Insyirah Cinta Pertama Mama Di Universiti Kehidupan Sebagai Ibu

Cinta Pertama Dia hadir tahun 2007, permata hati, penyejuk jiwa Mama dan Baba, Dengan kelahirannya ada banyak perkara baru yang Mama pelajari. Belajar menjadi Ibu sehingga kini masih terus belajar.kerana dia universiti pertama untuk mama kenali alam anak anak. Bereksperimen dan terus belajar . Disember 2007, 2 bulan selepas itu, mama mula belajar ber blog. BanyaK kisah puteri ini di

Read more

Stok Shaklee Yang Wajib Ada Di Rumah

Antara stok yang ada kat rumah. Menanti tuan empunya datang merisik untuk tambah nilai kesihatan mereka. ~~Mostly kebanyakan produk Shaklee k.sarah dah consume, so bila ada customer yang nak cuba, sedikit sebanyak kita dah tahu kebaikan vitamin tersebut, apa tindakbalas yang akan dirasai, apa rasa vitamin ni. ~~Alhamdulillah, makan vitamin ni kena sabar, kalau tak sabar dan nak dapat result

Read more

Jom kenali HQ Shaklee Yang Mesra Alam

Jom kenali HQ Shaklee.🏢. Bangunan istimewa yang memegang falsafah “KEHIDUPAN HARMONI DENGAN ALAM SEMULAJADI” menjadikan Bangunan Shaklee yang bertempat di CALIFORNIA ini sebagai bangunan HIJAU PERTAMA di dunia. Hebatkan??? Bahan yang digunakan juga MESRA ALAM. 🍃bahan binaan bangunan daripada kayu hutan mampan. 🍃penggunaan penghadang tingkap dikawal oleh sensor elektrik membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalam dan menapis kepanasan. 🍃selain

Read more

Tunjuk ajarku sifu

Bismillahirrahmanirrahim Bercerita mengenai idola/mentor, dalam dunia bisnes online, saya mempunyai 2 orang idola bisnes merangkap coach yang sangat saya sayangi dan s angat bertuah mengenali dua insan ini. Syukur kerana Allah menemukan dan berukhuwwah dengan 2 insan hebat ini. Norazlina Ramdzan, mengenali beliau pada tahun akhir 2007 hingga kini, banyak memberi pendedahan kepada saya dengan dunia blog, website, hosting, e-commerce,

Read more

Vitamin Wajib Ada Yang Menjadi First Aid Dalam Setiap Rumah

Hari ni k.sarah nak stori mori vitamin yang k.sarah kategorikan sebagai item 1st aids. Wajib ada dalam simpanan di rumah jika berlaku apa apa kecemasan. Tengok dalam picture tu, nampak banyakkan, tapi percayalah setiap ia ada fungsi tersendiri. Meh nak cerita. 1. Vitamin C . Yang ni wajib ambil bila ada tanda tanda nak selsema. Bila tak sedap badan, hidung rasa

Read more

Ucapan Selamat Hari Raya Aildil Adha Kepada Semua

selamat hari raya

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Selamat Hari Raya Aldil Adha diucapkan kepada semua . Maaf Zahir dan Batin andai ada tutur bicara saat menulis di wall, sepanjang berurusan yang secara sengaja atau tidak menganggu emosi sahabat yang membaca. Berjuta kemaafan dipohon, semoga Ukhuwwah ini sentiasa utuh keranaNYa. “Kullu Am wa Antum Bilkhair” Ucapan istimewa juga ditujukan buat <3 :  customer yang sentiasa support

Read more

Kenapa Protein Perlu Diambil Ketika Sarapan.

Assalamualaikum. “Kata Pakar nutrisi daripada GNC Malaysia, Kesvini Devi Ramesh “sejak 10 tahun yang lalu, index menunjukan tabiat makan masyarakat Malaysia tidak sihat. (Sumber Bernama)” risaukan? Meh kita sama-sama pastikan kita bukan dalam golongan tersebut. jom ikut tips mudah ini. #Pengambilan protein semasa breakfast adalah faktor terpenting yang mampu menyekat selera makan kita bertambah. Sumber yang kaya dengan protein ?

Read more
1 2 3 4 8