Category Archives: Personal

Cuti Sekolah, buat apa?

Assalamualaikum. Seronok kan cuti? amboi, mengalahkan murid sekolah pula ya. Sebenarnya cuti sekolah ni bagus tau untuk cikgi-cikgi release minda dan recharge balik energy. nanti bila jumpa budak-budak kat sekolah, cikgu chill aje sebab dah release semua. Bravo untuk diri sendiri sebab cuti kali ni tak bergegas balik kampung dan terus stay kat rumah mak. (tepuklah sikit) Bukan mengelak balik

Read more

Review Buku Allah Dalam Hati Anakku

Buku Yang Sedang Saya Baca Saya sedang baca buku ini. Buku Teknik A.D.H.A Allah Dalam Hati Anakku. Buku yang mengandungi teknik simple dan praktikal untuk diamalkan. Bagaimana mahu anak anak cintakan Allah dan rasul dalam diri mereka. Melakukan sesuatu amalan ikhlas kerana Allah. Menyemai dalam jiwa anak untuk mempunyai cita cita yang mana mendekatkan diri mereka kepada Allah walaupun mereka

Read more

Kenapa Vivix Antara Suplemen Yang Sangat Best.

Vivix antara suplemen paling best yang saya amalkan. Saya mula ambil VIvix tika pantangkan Amierah. Hari yang ke20 saya minum Vivix 1 sudu kecil sebelum tidur, Hari pertama ambil Vivix , Masya Allah,boleh rasa macamana vivix menjalankan kerjanya. Cepat pulihkan kesihatan dalaman, baiki masalah dalaman yang mana rosak. Saya sebelum ni, memang ada masalah sakit tumit dan tapak kaki, alhamdulillah

Read more

Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan? Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan. Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain. Belanja Testimoni 1 :  Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam sebulan. Memang powerlah Omega Guard

Read more

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya ūüôā Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1¬† Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami ‚ě°ÔłŹ kecergasan dan kesihatan jantung.

Read more

Be Nice To Me, October

September dah say bye bye, Oktober munculkan diri. Bulan ni, bulan yang Awesome. Bulan untuk lebih cemerlang. Target yang lebih lagi dan coach ahli team yang sangat bersemangat. Ahli baru yang serius mahu berjaya dalam membina team bisnes mereka. Target bulan ni juga, ahli baru yang daftar akan dapat Pakej Bina Blog belajar sampai pandai. Yes, jika anda yang baca

Read more

Smartphone Gajet Terpenting Untuk Online Seller

Bila berbisnes online, Telefon adalah gadget paling penting kan? Kalau tertinggal phone mesti tak senang duduk. Sebab banyak kerja akan terbengkalai. Malah, to do list, appointment penting semua tersimpan di dalam phone. ¬†image source : goole Sape setuju dengan k.sarah? Cerr bagi like sikit. ūüôā Nak jawab mesej customer,update blog, website, balas email, nak simpan nota, semua dengan gajet ni.

Read more

Kenapa Saya Masih Lagi Setia Amalkan Pemakanan Suplemen Shaklee

Dulu KETAM,UDANG,KAMBING,AYAM KAMPUNG, SOTONG, DAN UDANG ADALAH MUSUH SAYA  tapi sekarang TIDAK LAGI  Masalah seduan/resdung yang saya hidapi sedari kecil tak boleh makan ketam/sotong/udang/ayam kampung/kambing. Tersilap makan sikit pasti gatal dalam telinga, hidung  bengkak, gatal-gatal badan. Pernah pada tahun 2004, tika tu jadi cikgu ganti selama 4 bulan (baru habis ngaji, takde keje nak buat) di sekolah tempat mak saudara Razita

Read more
1 2 3 10