Category Archives: Motivasi

Kenapa Perlu Berjimat Cermat dan Menabung?

Assalamualaikum Selamat pagi semua. Tinggal beberapa hari lagi kita nak ke tahun 2017, bagaimana perancangan kewangan semua? Sudah bersedia menghadapi kedatangan 2017 dengan sebaik baiknya? Atau masih lagi kabur apa yang perlu dibuat? Berdasarkan situasi ekonomi kita hingga ke saat ini, semua pihak telah menganjurkan supaya kita lebih berjimat cermat dan menggunakan kewangan dengan sebaiknya. Tetapi kenapa perlu berjimat cermat?

Read more

Target 2017

Assalamualaikum . Selamat pagi. 2016 nak melabuhkan tirainya dan semestinya setiap dari kita akan muhasabah balik target dan impian yang disasarkan sepanjang tahun ini. Kawan kawan dah ready target untuk 2017? Alhamdulillah, hari ni kaksarah nak kongsikan target untuk 2017. Andainya hari ini ialah 11/12/2017 kaksarah dah capai beberapa kejayaan sebagaimana berikut : 1. Terus cemerlang dalam kerjaya yang dibina

Read more

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best ========================== Antara tawaran menarik dalam 3C yang disediakan oleh pihak syarikat ialah Convention ataupun trip. Sama ada local trip atau international.   Baru-baru ni, pada pertengahan November, ada trip special ke Langkawi, kriteria utama, mestilah memenuhi syarat dan point yang telah ditetapkan. Jom layan gambar yang di kongsikan Muzium 3D , best kan?  

Read more

Be Nice To Me, October

September dah say bye bye, Oktober munculkan diri. Bulan ni, bulan yang Awesome. Bulan untuk lebih cemerlang. Target yang lebih lagi dan coach ahli team yang sangat bersemangat. Ahli baru yang serius mahu berjaya dalam membina team bisnes mereka. Target bulan ni juga, ahli baru yang daftar akan dapat Pakej Bina Blog belajar sampai pandai. Yes, jika anda yang baca

Read more

Anda Mahu Bisnes Tapi Tak Tahu Nak Bisnes Apa?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dulu jadi ahli sekadar mahu mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan untuk menjayakan penyusuan setelah kegagalan pada anak sulung. Tak sangka pula bila dan amalkan Shaklee untuk penyusuan, banyak bonus lain yang diperolehi. Antaranya : Masalah kesihatan yang dialami sebelum ni semakin baik dari hari ke hari. Dapat bernetworking. maksudnya dapat menjalinkan ukhuwwah dengan group besar

Read more

Midnight Coaching Yang Sangat Best

throwback, ni coaching Ida, boleh jenguk blog dia kat sini > MAMAZFAR Kebetulan ida nak balik Puchong, so malam sebelum bertolak, diorang satu family tidur kat rumah. Yang kelakarnya, Amierah pun join coaching dengan kami. So faham-fahamlah bila ada baby bersama, fokus pun memang 100% lari. Antara point yang Saya kongsikan dengan Ida ialah ; Bagaimana Nak tingkatkan sale diblog Teknik

Read more

4 Kelebihan Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Ramai yang tanya apa untungnya jadi ahli Shaklee, so kali ni saya nak cerita 4 je point utama kenapa anda wajib jadi ahli. Kalau tak jadi ahli, anda akan rugi dan menyesal. Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli  Dapat Beli Produk Lebih Jimat Pada Harga Ahli dengan komisyen 20-30% Dengan setiap pembelian produk, anda akan mendapat point/uv. Sekiranya UV mencapai

Read more

Pengalaman Jatuh Bangun Dalam Bisnes Shaklee

4 tips atasi ketakutan

Ada masanya kita berada di atas dan di bawah Itu lumrah. Bila jatuh atau gagal, kita dapat sesuatu untuk dipelajari Begitu juga dalam bisnes Shaklee. Ada ketikanya saya langsung tak dapat maintain jualan produk Ada ketikanya jualan yang tak disangka sangka. Walau macam macam khabar angin datang, Tapi semua itu, tidak memadamkan semangat. Semangat untuk saya kongsikan kebaikan produknya. Membantu

Read more
1 2 3