Category Archives: Kelebihan Jadi Ahli

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

4 Kelebihan Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Ramai yang tanya apa untungnya jadi ahli Shaklee, so kali ni saya nak cerita 4 je point utama kenapa anda wajib jadi ahli. Kalau tak jadi ahli, anda akan rugi dan menyesal. Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli  Dapat Beli Produk Lebih Jimat Pada Harga Ahli dengan komisyen 20-30% Dengan setiap pembelian produk, anda akan mendapat point/uv. Sekiranya UV mencapai

Read more

Takde Idea Nak Buat Bisnes Apa? Jom Sertai Saya

Assalamualaikum. Adakah anda : nak berbisnes tetapi takde idea nak bisnes apa? Takde modal? Nak bisnes yang ada mentor/coach? Nak tambah pendapatan? Jika jawapannya “YA” , anda adalah calon yang kami cari. Dengan hanya sedikit pelaburan “RM 75” anda sudah bersedia untuk memulakan perniagaan anda. Apa yang perlu anda buat dengan RM 75? Daftar sebagai Shaklee Independent Distributor dan anda akan

Read more

Jadi Ahli Shaklee

Bina Perniagaan Anda bersama Group Diamond Team .   Di zaman serba mencabar dengan kos hidup yang makin tinggi, pelbagai tekanan datang secara tak langsung dalam kehidupan kita, khususnya yang berkeluarga. Masalah kewangan adalah masalah yang sering dihadapi tambahan jika berada di bandar besar yang mana aliran kewangan yang banyak.. jika sumber pendapatan cukup2 untuk digunakan untuk keperluan asas, maka

Read more

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum…Mahu tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee? tidak semestinya untuk dijadikan sebagai bisnes.tapi…. jika anda pengguna tegar Vitamin Shaklee, sebaiknya anda mendaftar menjadi ahli kerana banyak keuntungan dan penjimatan yang akan dapat. biasa mempunyai kad keahlian spt kad JUSCO, MYDin ,Bonuslink? Ada harga member dan ada point kan..,dan cukup point tertentu, anda boleh menebusnya dengan barangan tertentu. Keahlian Shaklee juga begitu,

Read more