Category Archives: Coaching & Motivasi

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Dengan Modal RM 79 Anda Boleh Memulakan Bisnes Anda Sendiri

Fikirkan apa yang boleh dibuat dengan modal RM79 pada hari ini? Tapi dengan kami, anda boleh bermula. Hari ni kaksarah buka peluang kepada adik kakak , para surirumah atau mereka yang bekerja yang mahu berbisnes tetapi ada masalah kekangan MODAL. DENGAN RM79 , adik kakak dah boleh mula berbisnes. Tanpa perlu : Kedai Stok   Apa yang perlu adalah SMARTPHONE

Read more

Kenapa Perlu Berjimat Cermat dan Menabung?

Assalamualaikum Selamat pagi semua. Tinggal beberapa hari lagi kita nak ke tahun 2017, bagaimana perancangan kewangan semua? Sudah bersedia menghadapi kedatangan 2017 dengan sebaik baiknya? Atau masih lagi kabur apa yang perlu dibuat? Berdasarkan situasi ekonomi kita hingga ke saat ini, semua pihak telah menganjurkan supaya kita lebih berjimat cermat dan menggunakan kewangan dengan sebaiknya. Tetapi kenapa perlu berjimat cermat?

Read more

Target 2017

Assalamualaikum . Selamat pagi. 2016 nak melabuhkan tirainya dan semestinya setiap dari kita akan muhasabah balik target dan impian yang disasarkan sepanjang tahun ini. Kawan kawan dah ready target untuk 2017? Alhamdulillah, hari ni kaksarah nak kongsikan target untuk 2017. Andainya hari ini ialah 11/12/2017 kaksarah dah capai beberapa kejayaan sebagaimana berikut : 1. Terus cemerlang dalam kerjaya yang dibina

Read more

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best ========================== Antara tawaran menarik dalam 3C yang disediakan oleh pihak syarikat ialah Convention ataupun trip. Sama ada local trip atau international.   Baru-baru ni, pada pertengahan November, ada trip special ke Langkawi, kriteria utama, mestilah memenuhi syarat dan point yang telah ditetapkan. Jom layan gambar yang di kongsikan Muzium 3D , best kan?  

Read more

Anda Mahu Bisnes Tapi Tak Tahu Nak Bisnes Apa?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dulu jadi ahli sekadar mahu mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan untuk menjayakan penyusuan setelah kegagalan pada anak sulung. Tak sangka pula bila dan amalkan Shaklee untuk penyusuan, banyak bonus lain yang diperolehi. Antaranya : Masalah kesihatan yang dialami sebelum ni semakin baik dari hari ke hari. Dapat bernetworking. maksudnya dapat menjalinkan ukhuwwah dengan group besar

Read more

Cara Urus Bisnes walaupun bekerja

Cara Urus Bisnes walaupun bekerja.

Banyak aplikasi yang boleh digunakan untuk menguruskan bisnes walaupun kita masih bekerja. Malah walaupun kita wahm di rumah. Aplikasi ini memudahkan segala urusan bisnes saya. Walaupun setiap hari sibuk dengan kerja hakiki. Kena pandai schedule tugasan supaya tidak ada yang berkecil hati. Dalam masa yang sama bisnes tetap berjalan. Antara aplikasi yang digunakan ialah : Buffer untuk shedule post di

Read more

4 Kelebihan Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Ramai yang tanya apa untungnya jadi ahli Shaklee, so kali ni saya nak cerita 4 je point utama kenapa anda wajib jadi ahli. Kalau tak jadi ahli, anda akan rugi dan menyesal. Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli  Dapat Beli Produk Lebih Jimat Pada Harga Ahli dengan komisyen 20-30% Dengan setiap pembelian produk, anda akan mendapat point/uv. Sekiranya UV mencapai

Read more
1 2 3 4