Category Archives: Artikel Terkini

Jom kenali HQ Shaklee Yang Mesra Alam

Jom kenali HQ Shaklee.🏢. Bangunan istimewa yang memegang falsafah “KEHIDUPAN HARMONI DENGAN ALAM SEMULAJADI” menjadikan Bangunan Shaklee yang bertempat di CALIFORNIA ini sebagai bangunan HIJAU PERTAMA di dunia. Hebatkan??? Bahan yang digunakan juga MESRA ALAM. 🍃bahan binaan bangunan daripada kayu hutan mampan. 🍃penggunaan penghadang tingkap dikawal oleh sensor elektrik membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalam dan menapis kepanasan. 🍃selain

Read more

2015/2016 Shaklee Global Conference – Orlando, Florida, USA

Tahniah kepada Semua Shaklee Bussines Leader yanglayak untuk mengikuti Trip ke Shaklee Global Conference-Orlando pada awal bulan Ogos baru baru ini. Trip mewah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. malah perbelanjaan sepanjang ke sana juga ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee. Jeles tau. Insya Allah sampai masanya giliran kami pula. Doakan kami dapat mengikut trip 2018 nanti ya. Ameen. Jom layan beberapa gambar

Read more

Tunjuk ajarku sifu

Bismillahirrahmanirrahim Bercerita mengenai idola/mentor, dalam dunia bisnes online, saya mempunyai 2 orang idola bisnes merangkap coach yang sangat saya sayangi dan s angat bertuah mengenali dua insan ini. Syukur kerana Allah menemukan dan berukhuwwah dengan 2 insan hebat ini. Norazlina Ramdzan, mengenali beliau pada tahun akhir 2007 hingga kini, banyak memberi pendedahan kepada saya dengan dunia blog, website, hosting, e-commerce,

Read more

Omegaguard Bantu Kembalikan Mood dan Fokus Anak untuk Belajar

Assalamualaikum, selamat pagi Bila cuti sekolah, mood nak belajar anak-anak pasti akan ke laut kan? Masing-masing pasti sibuk bercerita tentang keseronokan balik kampung dan berhari raya. Tapi sebelum ke sekolah lagi, K.sarah dah pastikan Insyirah dan Naufal bersedia & switch off mood raya, (budak-budak, jumpa kawan-kawan mesti syok bercerita) Sebelum buka sekolah dah pastikan mereka makan minyak ikan terbaik@ Omega

Read more

Vitamin Wajib Ada Yang Menjadi First Aid Dalam Setiap Rumah

Hari ni k.sarah nak stori mori vitamin yang k.sarah kategorikan sebagai item 1st aids. Wajib ada dalam simpanan di rumah jika berlaku apa apa kecemasan. Tengok dalam picture tu, nampak banyakkan, tapi percayalah setiap ia ada fungsi tersendiri. Meh nak cerita. 1. Vitamin C . Yang ni wajib ambil bila ada tanda tanda nak selsema. Bila tak sedap badan, hidung rasa

Read more

Kenapa Protein Perlu Diambil Ketika Sarapan.

Assalamualaikum. “Kata Pakar nutrisi daripada GNC Malaysia, Kesvini Devi Ramesh “sejak 10 tahun yang lalu, index menunjukan tabiat makan masyarakat Malaysia tidak sihat. (Sumber Bernama)” risaukan? Meh kita sama-sama pastikan kita bukan dalam golongan tersebut. jom ikut tips mudah ini. #Pengambilan protein semasa breakfast adalah faktor terpenting yang mampu menyekat selera makan kita bertambah. Sumber yang kaya dengan protein ?

Read more

Tips Keselamatan Balik Kampung

tips keselamatan balik kampung

Assalamualaikum, Saya percaya ramai yang sudah dan akan memulakan perjalanan pulang ke kampung. Masih belum terlambat untuk k.sarah kongsikan Tips Keselamatan Balik Kampung khas untuk sahabat-sahabat k.sarah. Infografik khas untuk semua, harapnya berpuashati Pastikan juga sebelum memulakan perjalanan, ~ berikan pada suami tersayang Cinch Mix Tea yang sangat sedap tu, kita pun jangan lupa minum tau, tahan mengantuk boleh buat

Read more
1 2 3 4 5 10