Category Archives: Artikel Terkini

Tips Maintain Sihat Sepanjang Musim Hujan

Tips Maintain Sihat Sepanjang Musin Hujan =============================== 1- Luangkan waktu untuk bersenam di waktu pagi atau petang. 2- Makan-makanan yang sihat, bergizi dan teratur. 3- Jaga kebersihan rumah, terutamanya kawasan takungan.   4- Pastikan keperluan payung, baju hujan disediakan secukupnya untuk memudahkan pergerakan dan mengelak daripada terkena hujan. 5- Bila terkena hujan, pastikan segera dibilas dengan air. Sebaiknya air suam.

Read more

Siapa Sebenar Pengasasnya

Pagi pagi ni kita belajar tentang sejarah ya. Siapa Dr Forrest C Shaklee? Dr Forrest C Shaklee adalah pengasas syarikat Shaklee pada tahun 1956 semasa berusia 61 tahun. Beliau pernah bekerja sebagai chiropractor,pencipta, penulis, personaliti radio.   Big Why Dr Forrest ================= minat Dr Shaklee dalam kesihatan bermula kerana penyakit batuk kering pada zaman kanak-kanaknya.. pendedahan ibu bapanya kepada kehidupan

Read more

Bisnes ini Tidak Memerlukan Modal Yang Besar

Saya suka dengan bisnes yang saya ceburi sekarang. Sebelum bershaklee, macam macam bisnes produk sudah saya cuba. Tetapi rupanya shaklee sangat menyeronokkan. Memberi dan berkongsi manfaat serta membantu menaik taraf kesihatan orang lain menjadi satu kepuasan buat saya. Pernah juga sebelum join Shaklee, saya menjadi ahli untuk MLM yang lain. TETAPI .. Walaupun Shaklee syarikat MLM sistemnya sangat berbeza. Kebanyakan

Read more

Ada Apa Dengan Landmark Study?

Landmark Study ============= 1. Apa itu landmark study? landmark study ialah kajian yang dilakukan oleh pihak ketiga yang tidak ada apa-apa kepentingan. Shaklee satu-satunya Syarikat suplemen yang telah melakukan landmark study. 2. Bagaimana ia dilakukan? Ia dilakukan selama beberapa tahun dengan mengumpul data-data saintifik terhadap 3 golongan utama iaitu : 1- mereka yang makan shaklee selama lebih 20 tahun 2-

Read more

Nikmatnya Bila Mata Sihat Dan Sakit Kepala Hilang

Assalamualaikum Vivix adalah suplemen yang sangat dicadangkan untuk diamalkan setiap hari. Dengan formula istimewa yang eksklusif hasilnya pasti memberikan kegembiraan kepada mereka yang mengambilnya secara konsisten setiap hari. 25  kelebihan Vivix yang perlu kita tahu : Merendahkan tekanan darah Meningkatkan tahap tenaga Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi Mengurangkan kedut halus Merendahkan tahap kolestrol Anti Kanser Meningkatkan daya seks Meningkatkan pengeluaran sperma Menguatkan

Read more

Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan? Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan. Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain. Belanja Testimoni 1 :  Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam sebulan. Memang powerlah Omega Guard

Read more

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂 Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1  Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami ➡️ kecergasan dan kesihatan jantung.

Read more

Anda Mahu Bisnes Tapi Tak Tahu Nak Bisnes Apa?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dulu jadi ahli sekadar mahu mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan untuk menjayakan penyusuan setelah kegagalan pada anak sulung. Tak sangka pula bila dan amalkan Shaklee untuk penyusuan, banyak bonus lain yang diperolehi. Antaranya : Masalah kesihatan yang dialami sebelum ni semakin baik dari hari ke hari. Dapat bernetworking. maksudnya dapat menjalinkan ukhuwwah dengan group besar

Read more
1 2 3 4 11