Cara Tambah Susu Badan supaya Anak Kenyang dan Tak Lapar

Assalamualaikum..

Jom layan testimoni ESP hasil daripada perkongsian kawan-kawan dan saya sendiri yang mencintai dan menggemari ESP yang kaya dengan protein ini.

ESP menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu diluar sana, termasuk lah mama . mula mengenali dan mencuba ESP bermula tahun 2011 semasa menyusukan anakanda kedua iaitu  Naufal hinggalah kini ESP menjadi minuman kegemaran mama . Setiap bulan memang mama akan peruntukan bajet  untuk 1 canister ESP sebulan

tambahan sekarang ni mama masih meneruskan penyusuan sepenuhnya kepada Baby Amierah. Inilah cara tambah susu badan yang mama terpaksa akui membantu  anak-anak mama mendapat susu yang berkualiti

 

baby shaklee
Baby Amierah Usia 4 Bulan tika ini

 

Sangat-sangat membantu sebagai milkbooster dan hasil daripada pemerhatian mama, susu akan lebih meriah dan lebih pekat,malah kesannya baby cepat kenyang serta kulit baby memang putih gebu.

kalau kulit baby pun dapat manfaat, apatah lagi bagi ibu yang mengambil ESP kan?

Kakak Insyirah suka sangat usap lengan mama, sambil tu mulut mesti cakap, lembutnya lengan mama, macam baby… ha ah.. betul lah tu anak…

tapi mama balas bagitau” kakak, lengan mama lembut sebab mama makan sayur, makan buah, dan minum ESP”

kakak pun kena makan macam mama lah.. baru dapat kulit yang lembut. (sebenarnya mama nak galakkan anak mama makan sayur)

Kelebihan ESP  ialah;

  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem.Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

 

Cuba semak!! adakah anda mengalami simptom atau dalam keadaan dibawah, jika jawapanya YA … maka ESP memang sesuai untuk anda..

1. Kulit wajah kusam.tona tak sekata
2. Wajah ada bekas jerawat yang hitam atau parut2 jerawat
3. Rambut sering gugur
5. Cepat penat dan tak bertenaga jalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu,pekerja
6. Menyusu atau hamil
7. Cepat lapar atau asyik nak mengunyah
8. Gastrik
9.Dah makan macam2 vitamin tapi masih takde kesan optimum
10.Luka lambat sembuh atau lepas pembedahan

so.. bagi saya, tidak rugi jika anda mencuba ESP, mana tau hasilnya anda akan jatuh cinta dengan ESP sebagaimana kami.

 

Testimoni 1

 

kelebihan esp sebagai milkbooster

Testimoni 2 kulit berseri

Masih tak berpuashati? apa kata cuba tonton video di bawah,

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

ESP memang membantu dan menjadi salah satu daripada beberapa Milkbooster  tambah susu badan kepada ibu-ibu menyusu.

tapi pesanan ringkas mama, kena faham konsep demand and supply tau.. kalau makan milkbooster atau ESP 1 canister pun sehari, (^__^) if takde demand and supply / tak susukan pada baby atau tak pam tak jadi juga.

Pengambilan air kosong juga amat penting tau…. setiap 25kg berat badan kita bersamaan 1 liter air.. so cuba pastikan berat badan dan tentukan berapa jumlah air yang perlu diambil.

Disamping minum ESP dan Set Penyusuan  sebagai suplemen harian untuk kesihatan dan kecantikan…

 

 

call/sms/whatsapp : 0139561249 

Maesarah Ab Rahim (ID869605)

email : mamahusnashoppe@gmail.com

 

 

Comments

  1. salam singgah petang sis…Singgah kejalan di sini…terima kasih sudi singgah kat Blog Anugerah Terindah..
    [mamahusna] recently posted…Bungaku Yang Cantik BerbungaMy Profile

  2. mamahusna says:

    sama-sama sis, saya baru je nak mulakan balik aktivit bw.. dah lama tak bw..
    [mamahusna] recently posted…Panduan Memilih Vitamin B-Complex yang Terbaik dan Semulajadi Sebagai Suplemen Harian KitaMy Profile

  3. Butch says:

    I’ve been loinkog for a post like this forever (and a day)

  4. eclkspbn.com says:

    Some good and not so good comments over at Margaret Sullivan’s post–In the not-so-good category is hophmi’s, who questions whether there was any uproar over Rudoren’s moronic comments. Obviously he thinks they were just fine.

  5. http://www./ says:

    fine bilder, vil se mer….ser ut som du er heldig eier av smeg….stemmer??elsker bildene dine.nydelig blogg, kommer igjen, velkommen selv om du ikke ahr vært hos meg.klem

  6. Het lijkt mij zaak dat u kritiek op het onderzoek van Lambooij ten eerste aan de heer Lambooij richt, maar wellicht heeft u dat gedaan, dat weet ik niet.Mijn vraag staat echter nog open: namelijk of u bereid zou zijn om, *wanneer* men zou aantonen dat ritueel slachten inderdaad minder diervriendelijk is, u dit zal accepteren?U snapt dat als dit niet het geval is het er heel weinig toe doet of een onderzoek wel of niet klopt, vandaar mijn vraag.

  7. http://www./ says:

    dit:ازکدو سایت دانلود کنم >پچ ۲٫۷ میخوام از فشرده بودن دربیارم اخراش که میرسه پیغامc./users/amin/desktop//peseedit 2013 pièce 2.7(www.ashkanreal.ir(part1.rar.crc failec in pesedit.com_2013_patch_207/installer.xex.the.file.is cmupt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge