Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan?
Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan.
Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain.

Belanja Testimoni 1 : 

photo_2016-10-02_16-17-54

Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam sebulan. Memang powerlah Omega Guard ni. orang sekeliling banyak yang tegur “eh! dah kurus!” Memang banyak inch loss.

Baju lama yang dulu tak muat sangat-sangat, sekarang dah boleh pakai balik.Seluar pula kalau tak pakai tali pinggang, habis terlondeh kalau jalan. Terpaksa beli seluar baru saiz kecil.

Uols kalau nak turunkan berat badan, try lah Omega Guard Shaklee, Memang Terbaik

 

Belanja Testimoni 2 : 

photo_2016-10-02_23-02-53

dengan omega guard bersama alfalfa makan seminggu guess what dapat turun 1.5kg.

Siapa nak bagikan!

Minyak Omega Guard Shaklee antara minyak ikan terbaik dunia.
Wow! bestkan? mana nak cari tu?

Antara manfaat utama minyak ikan Omega ialah :

Kaya dengan omega 3
Meningkatkan sistem imun
Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin – khas untuk yang pregnant dan menyusu.
Sangat digalakkan ambil Omegaguard- bakar lemak- bekalkan EPA < DHA pada anak- so anak anda lebih tinggi tahap fokus mereka.

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249 

atau emailkan ke 

mamahusnashoppe@gmail.com

Follow IG kami : mamahusnadotcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge