Best sangat ke Shaklee Collagen Powder ni?

Memang best pun , bagi yang tak cuba memang tak tahu lah best atau tidak. tapi kalau nak tahu mesti beli dan cuba dulu.. anda pasti jatuh hati.
saya pun dah ambil SCP ni dalam 2 kotak, memang result dia .. Alhamdulillah…Alhamdulillah, Alhamdulillah…
tekstur kulit berbeza-lembab aje.. jeragat yang ada sikit-sikit kat muka ni. dah makin berkurang.. memang berbaloi dengan pelaburan yang dibuat..pernah orang teka umur saya 28tahun sedangkan saya sudah masuk 3 series… agak2 berapa ya ?
manakala  adik saya pun dah ambil 2 kotak dan nak order untuk kotak ke 3. katanya liang-liang di muka makin mengecil dan jerawat pun jarang singggah di muka beliau. mestilah best kan?
Shaklee Collagen Powder” TERBUKTI SECARA KLINIKAL DAPAT MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT WAJAH DAN MENGHILANGKAN KEDUTAN SELEPAS MENGGUNAKANNYA SELAMA 8 MINGGU”
 
apa yang best dengan Shaklee Collagen Powder ni???
  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]
sumber : website Shaklee.com.my

collagen

Antara Kesan pengambilan SCP
  •  Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
  •  Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
  •  Meningkatkan dalam penampilan keselur
  • uhan ~ 71%
  •  Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
  •  Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
  •  Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
  •  Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
  •  Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
  •  Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
credit : mamafaiz 
Hubungi :
Shaklee Independent Distributor
Maesarah (SID 869605)
sms/wa/telegram : 0139561249
email : mamahusnashoppe@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge