3 Generasi Awet Muda dengan Vitamin C semulajadi yang diambil secara istiqamah

Assalamualaikum

Dah tahu kan promosi bulan ni? ya, saya dah upkan entry berkenaan lastweek, boleh rujuk SINI

 

hari ni saya mahu kongsikan bagaimana Vitamin C Plus sustained Release andai di amalkan secara konsisten setiap hari memberikan result yang sangat positif untuk pengamalnya.

Sebelum saya teruskan celoteh saya ini, ehem! marilah kita sama-sama melihat, merenung dan menatap sedalam-dalamya gambar yang saya kongsikan di bawah.

apa yang anda dapat? saya pasti anda akan teruja sebagaimana saya juga. Lepas ni memang confirm saya takkan skip ambil vitamin C setiap hari secara konsisten.

3 Generasi Awet Muda dengan Vitamin C semulajadi yang diambil secara istiqamah.

awet muda dengan vitamin c semulajadi

Pasti ramai yang sudah mengenali dengan Master Dato Haji Roslan Ghazali kan? jom baca apa kata beliau yang saya ambil dari newsfeed .

Wajah 3 Generasi

Pada umur 50an saya enjoy kesihatan optima hasil istiqomah dgn supplement smulajadi Shaklee terutama vit C SR 500.

Saya sblm ni 1991 mghadapi tahap kesihatan yg teruk temasuk allergic dan resdung.Sudah amalkn vit c sejak 25 thn yg lalu tanpa culas.

Dose pgambilan saya adalah 4bj 2x sehari.

Anak sya Amer Roslan umur 20an..ambik shaklee sejak dlm rahim uminye..jga seorang pengamal tegar vit c..dose 3 bj 2x sehari.

Bonda tsyg sya Hjh Wan Zainab Wan Ismail adalah jga pgamal vitamin2 shaklee.Beliau berumur 70 an sihat cergas dpt bjalan jauh (6 km sehari semasa Trip shaklee Italy 2015 lps).Beliau adalah org yg byk bjasa sentiasa bsama saya ketika senang atau susah. Luv u Mak.

Sume ini kurniaan dariMu Ya Rabb..
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.

Tips kesihatan: Amalkn shaklee tanpa was2…kerna ia halal lg selamat.

Apa Kelebihan Vitamin C Shaklee? Pasti anda nak tahu kan?

jom baca sharing saya tentang si Vita C yang glamer ni.

1 tablet vitamin c bersamaan dengan 7 1/2 biji buah oren termasuk kulit ya. cuba tanya kat diri, boleh tak nak makan 7 biji buah oren sehari? lagi satu, buah oren yang kita beli tu, agaknya masih fresh ke? berapa lama tu nak sampai kat Malaysia?

Ujian Klinikal dah buktikan dengan dengan pengambilan 1 biji vitamin C Shaklee boleh kekal di dalam darah selama 24 jam. sebab ia dilepaskan dalam setiap 1 jam

dengan mengambil vitamin secara konsisten, mampu meningkatkan sistem imun badan kita. macama caranya? dia bantu membina sel darah merah yang sihat dan membantu penyerapan zat besi secara lebih efektif lagi

Ia juga membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman yang menyerang sistem badan kita.

Vitamin C juga membantu merangsang pembentukan kolagen. Pembentukan kolagen secara semulajadi dari badan kita akan perlahan bila dan mencapai usia 25 tahun. Saya percaya ramai di kalangan kita nak tubuh yang anjal dan muda kan? so bertindaklah sekarang 🙂

awet muda dengan vitamin c shaklee
http://hdwallpapersrocks.com

Biasa tak, tengah syok gosok gigi tiba-tiba berdarah? haa, itu tandanya badan kita kekurangan vitamin C. Selain daripada gusi berdarah, simptom lain yang menunjukkan kita kekurangan Vitamin C antaranya: bila cedera, luka pendarahan ambil masa nak sembuh.

cerr check kulit kita? lembab dan lembut tak? aaaa, kasar? haa itupun tanda kekurangan vitamin C juga tau.

nak lagi? kan saya bagitau anda pula rasa seram sejuk, 😉

Biasa tak tiba-tiba ada lebam kat badan? kalau ada tu, jangan percaya mitos yang kena gigit hantu tau. Sebenarnya lebam dibadan tu, tandanya bahawa badan kita kekurangan vitamin C.

So, sempena bulan April yang indah ini, apakata anda ambil peluang beli vitamin C shaklee dengan harga yang sangat istimewa dan menjimatkan,

kongsi dengan rakan-rakan dan sanak saudara, then hubungi saya untuk pembelian

cntact

BERMINAT MENJADI PENGEDAR SHAKLEE? Produk Shaklee yang terbukti dengan kajian saintifik dan research yang bernilai tinggi memerlukan anda untuk menjadi sebahagian daripada ahli yang menyebar dan berkongsi manfaatnya. The Diamond Legacy menjemput anda menyertai kami. Hubungi saya Kak Sarah 013-956 1249 untuk maklumat lanjut.

Sharing with Love,

Kak Sarah

013-9561249 (sms/whatsapp/telegram)

mamahusnashoppe@gmail.com (email)

C.O.D : KFC Guchil & Dataran Damar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge