Apa? best sangat ke.. Program Jom Hebat Mega 2014? sampaikan saya pun nak daftar jadi ahli?

Baru baru ini, pada 15 Mac 2014 telah berlangsung di Auditorium Institut Sosial Malaysia. Program MEGA yang sememangnya MEGA, bukan hanya pada Nama program sahaja, tetapi Programnya betul-betul Mega.. JOM HEBAT MEGA 2014. merupakan program yang sememangnya dinanti-nantikan oleh semua anak,cucu,cicit keturunan MASTER LYNA NOH DAN MASTER ZAINUL ..

Apa yang best sangat dengan JOM HEBAT MEGA??

wah!!! kalau anda baca coretan saya ni, anda juga pasti teruja dan tak sabar nak join Jom Hebat Mega, mungkin akan di adakan lagi pada tahun 2015 nanti, dan mungkin anda juga adalah peserta yang bertuah, sebagaimana mereka yang telah menghadirinya. Padat dengan segala berkongsian ilmu, perkongsian pengalaman dan tips marketing, tips untuk berjaya dan bagaimana mahu setkan matlamat dengan jelas. Pastinya perkongsian tersebut bukan dari orang yang biasa-biasa aje, tetapi mereka yang hebat dan Leaders di kalangan keluarga besar kami.

Perkongsian pertama, adalah daripada Nadia yang cukup terkenal dengan gelaran “Mak Bintang”. dengan tajuknya “Cita-citaku menjadi orang kaya” , antara intipatinya ialah FOkUS pada apa yang dibuat dan pengalaman beliau setelah menjadi ahli Shaklee, hidupnya 100% berubah dan apa yang mustahil sebelum ini, kini padanya segalanya adalah MUDAH.

10003491_10152195537793876_1786656081_n

Seterusnya, slot yang ditunggu-tunggu iaitu bersama Master Zainul.  Pelancaran dan re-branding group LADY & BOSS kepada nama yang lebih hebat dan MANTAP ,bersifat lebih global dan lebih “catchy”, iaitu iReach dan perasmian portal iReach yang hanya boleh diakses oleh group under Master Lyna dan Zainul sahaja. eksklusifkan???.

Portal yang padat dengan pelbagai info dan strategi2 rahsia untuk berjaya dalam perniagaan Shaklee, hanya untuk generasi iReach, saya dan anak-anak buah saya, serta anda yang mendaftar di bawah group saya” Empayar Diamond”.

Setiap huruf iReach ada maksud2 yg tersendiri; –

i : Saya/Aku/I

– R: Respect.Hormat menghormati

– E: Excel. Cemerlang

– A: Able. Serba-Boleh

– C: Care. Ambil Berat/Ambil Peduli

– H: Humble.

walaupun hebat, sangat rendah diri bestkan???? apa lagi.. jemputlah mendaftar sebagai ahli shaklee yang sah,

forum kain pelikat

Seterusnya slot suami-suami yang berkongsi pengalaman bilamana dapat tahu isteri-isteri kesayangan join group MLM, slot ini dinamakan sebagai “Forum Kain Pelikat”. cerita pengalaman masing2 bagaimana bila isteri asyik bagitau bestnya Shaklee dan mereka juga terjebak sama menyokong dan membantu isteri untuk sama-sama berjaya dalam Perniagaan Shaklee yang bukan berasaskan kepada mencari downline semata-mata, tetapi lebih kepada berkongsi kebaikan produk, membina diri menjadi Pemimpin@ Leader yang bertanggungjawab kepada organisasi masing-masing.

Sebab itu di dalam group kami ada panggilan mak,anak, cucu, cicit.. ukhuwwah terbina dan terpupuk erat.. alhamdulillah, saya bersyukur sebab mengenali Shaklee dan menjadi anak kepada Master Lyna dan Zainul , 😉 Nak tahu apa yang lagi best???? anda mesti teruja, panelis jemputan yang memberikan motivasi Magnet Diri , tidak asing lagi pastinya Saudara Amin Idris, hos dan pengacara TV al-Hijrah. Penuh dengan aura positif.

amin2amin

Perkongsian beliau pastinya menjurus kepada Konsep Diri, bagaimana mahu membina MATLAMAT yang jelas dan besar, apa itu TEKNIK SMART,  dan beberapa tips yang “hot” dan panassss”.

Personalitinya yang kelakar dan cara penyampaian yang santai, bersahaja membuatkan peserta bersemangat dan terus bersemangat. apatah lagi dia juga berkongsi teknik bagaimana mahu menjawab kepada mereka yang suka memperlekehkan bisnes kita, atau apa sahaja perkara yang kita lakukan sering diperlekehkan oleh orang lain, hatta teman baik sendiri, so konsep diri kita mesti jelas tau!!!

“matlamat yang jelas tindakan jelas” matlamat yang besar usaha besar”

yang paling kelakar, Amin juga menganggap Jom Hebat Mega 2014 ni macam family Day je.. sebab setiap program yang dibuat, kami tidak membelakangkan keluarga kami, anak-anak, hatta kalau suami pun nak ikut, memang sangat-sangat di alukan..meriah dengan sound effect dari anak-anak yang turut menyertai JOM HEBAT MEGA 2014.

jhm

Keluarga Besar iReach

keseronokan dan kepuasan mencedok, menimba ilmu dan, dengan pelancaran portal iReach yang hanya untuk kami, adalah sesuatu yang sangat bermakna, saya juga mendoakan agar Empayar Diamond, di bawah susur galur saya teruskan semangat dan sifat juang anda untuk berjaya dalam Perniagaan Shaklee ini, bukan kerana mahukan kemewahan semata-mata, tetapi ingatlah dengan Perniagaan ini, dengan BONUS yang diperolehi, ada hak mereka yang perlu kita kongsikan bersama-sama mereka.

oh… jika anda berminat untuk menyertai kami, dan menjadi sebahagian daripada Komuniti iReach, anda boleh menghubungi saya untuk mendaftar dan menjadi AHLI SHAKLEE, sama ada anda jadi ahli untuk makan sendiri dan menikmati bonus hasil dari pembelian anda, atau anda bercita-cita mahu keluar dari masalah kewangan dan membina empayar bisnes sendiri, anda mesti hubungi saya di talian : 0139561249(sms/whatsapp) .

iR Maesarah

Shaklee Independent Distributor : 869605

email : mamahusnashoppe@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge