Ambil Set Bajet Kurus Selera Makan Bertambah Komplen Pelanggan

Bercerita mengenai customer, macam-macam ragam yang kita jumpa.
Sebagai seller, dan Distributor yang bertauliah, mestilah sabar dengan karenah mereka.
Ada sorang customer saya ni (namanya biarlah RAHSIA ) bermula dengan membeli Set Kurus Bajet.
Katanya bila mula makan, selera dia makin bertambah. Macamana nak diet?
Saya apa lagi, buka fail penyiasatan lah, sebab sebelum makan vitamin, kita kan dah bagi panduan.
bila di selidiki, rupanya dia kurang pengambilan air kosong.
No wonderlah dia jadi kuat makan, sepatutnya pengambilan air kosong kena ikut berat badan.
So bila dah pesan macam tu dan dia mula ikut, masalah kuat makan settle. TAPI…
ada masalah baru pula, dia cakap kenapa dia TIMBANG,berat dia berkurang?
Wah, berdebar kita mendengarnya! Rupanya, berat badan dia makin turun.
Alhamdulillah…
sekarang memang dia masih konsisten ambil Set Kurus Bajet + Herbalax, dah dekat setahun dia amalkan.
Bestkan dapat bantu.

Nak konsultasi dari K.sarah?
013-9561249

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge