7 kejutan sempena tahun baharu 2015 buatkan anda teruja

Assalamualaikum dan selamat tahun baharu 2015 buat semua pengunjung mamahusna.com

Mama ada beberapa cerita suka duka 2014 terutamanya berkenaan banjir di Kelantan sebab mama pun terlibat sama. Next entry ya. Sebab hari ni mama nak kongsikan 7 kejutan yang boleh buatkan kita semua terkejut beruk.    Ermm.. agaknya apa ya?

Tak pernah dalam sejarah selama saya jadi ahli Shaklee. Kebiasaannya promosi buy 6 free 1 tapi kali ni, mungkin sempena tahun 2015 .. 7 kejutan diberikan kepada semua pengedar Shaklee dan juga buat pengguna setia vitamin Shaklee. Mesti nak tau apa kan???

Paling disukai ramai bila Shaklee mesej bagitau promosi-promosi yang dibuat.. rasa nak melompat je.. tapi tahan sebab tengah riba baby Amierah.. kan tak pasal2 my baby jatuh…

 

vivix shaklee

 

Vivix Buy 6 Free 1  dan Twinpack Less 5%

Kami gelarkan Vivix ni sebagai tonik ajaib . Sesiapa yang nak kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar, Saya cadangkan ambillah Vivix . Saya pun sedang mengamalkan Vivix. Nantikan testimoni daripada saya ya. So memang kena grab lah promosi bulan ni. Jimat tau !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

selamat tahun baharu 2015ALFALFA COMPLEX BUY 6 FREE 1 

Alfalfa Size S (300bj) dan Alfalfa Size L (700

Alfalfa Size  S dan L ( twinpack) – Less 5%

Alfalfa ni juga biasa dikenali sebagai Kacip Fatimah Moden . So amat baik untuk wanita. Selain tu alfalfa juga amat baik untuk detoksifikasi, alergik, resdung .

Sebagai milk booster atau pengalakk pengeluaran susu ibu yang menjadi pilihan ibu ibu diluar sana.

Baik untuk mengatasi masalah bau badan.

Menyingkirkan lemak dan kolestrol.

 

 

Dan promosi seterusnya…

selamat tahun baru 2015

 

Tadaa… Vitalea for Children yang dah lama menghilang telah memunculkan diri tahun ni.. dengan formulasi yang lebih baik. Yang ni saya dah plan nak belikan buat anakanda tercinta kakak Insyirah dan Abang Naufal.

Promosi untuk Vitalea For Children ni Buy 3 free 1.

Nak tahu kelebihan dia tak? Meh nak cerita

Vitalea For Children istimewa untuk anak anak kerana ianya boleh dikunyah.

Mengandungi 19 nutrien penting dan mengandungi 100% nilai harian vItamin C

Dan diperkayakan dengan vitamin D 600iu bagi setiap hidangan.

 

Bestkan promosi bulan ni, so saya nasihatkan supaya janganlah lepaskan promosi yang heaven ini. Mana nak dapat.. untuk maklumat lanjut boleh contact saya

Maesarah  Ab Rahim

SID 869605

SMS/WHATSAPP 0139561249

EMAIL : mamahusnashoppe@gmail.com

*konsultasi eksklusif untuk pembeli yang membuat pembelian dengan mama

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge