5 Kepentingan Detox Yang Perlu Diketahui

 

14364765_10210669437677330_8323006101872030544_n

Sana sini pakat dok share buat detoks.
Saya detoks. Awak detok juga ke?

But tahu tak kenapa kita digalakkan detoks?

1. Sebab kita nak Singkirkan logam berat terutama plumbum dan merkuri dari badan. Jangan nak nafi cakap takde . Cuba search, dari mana datangnya logam berat ni.

2. Sucikan organ dalaman dari bahan toksin terutama ginjal, hati dan usus. Zaman kita ni, kebanyakan makanan dah hilang semulajadinya. Dipenuhi dengan racun .. unless kalau kita tanam sendiri.

3. Perkuatkan bakteria baik dalam usus. So bila bakteria baik kuat, automatic bakteria jahat kalah kan?

4. Recaj sistem imun. Imun kuat, kesihatan terjaga

5. Buang parasit . Nama pun parasit. Suka sedut dan ambil orang lain punya sampai tuan badan jadi tak sihat. Nak ke kita ?

Sebab tu lah kita kena detoks.

Nak detoks? Kami ada program detoks secara kalendar qomari dan jugandetoks 7 hari.
013-9561249 untuk yang mahu join projek kami

#detoks
#tsunamishaklee
#8cellent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge