4 Kelebihan Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum.

Ramai yang tanya apa untungnya jadi ahli Shaklee, so kali ni saya nak cerita 4 je point utama kenapa anda wajib jadi ahli. Kalau tak jadi ahli, anda akan rugi dan menyesal.

 1. Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli 

 • Dapat Beli Produk Lebih Jimat Pada Harga Ahli dengan komisyen 20-30%
 • Dengan setiap pembelian produk, anda akan mendapat point/uv. Sekiranya UV mencapai minima tertentu, anda akan mendapat cash back yang akan terus di bank ke akaun bank yang telah didaftarkan. Bayangkan kalau ada kawan-kawan atau sanak saudara membeli Shaklee dengan anda, pastinya banyak UV akan terkumpul, makin besar UV makin besar bonus yang anda akan dapat.

2. Boleh Menjana Pendapatan Dengan Shaklee

 • Jika anda student (18 tahun ke atas/mahasiswa yang sedang mencari kerja/surirumah atau sesiapa sahaja yang mencari peluang berniaga dengan modal dan risiko yang RENDAH, Shaklee adalah pilihan yang tepat.
 • Membina Legacy dan team perniagaan anda sendiri tanpa perlukan pejabat atau kedai. Cukup dengan Smartphone dan Internet untuk aktiviti bisnes anda.
 • Tidak perlu keluarkan Modal untuk simpan STOK atau bergegas ke PEJABAT POS untuk pos vitamin kepada customer, kerana semua itu diuruskan oleh SHAKLEE. Unless jika anda mahu buat READY STOK untuk pelanggan di kejiranan anda. BESTkan?
 • Sistem Ahli yang ADIL. Tiada istilah upline goyang kaki atau hanya makan hasil anak downline. Masing-masing boleh bersaing secara sihat. Malah ramai yang lebih berjaya daripada Upline mereka sendiri. Dengan Syarat anda Mahu dan Anda Buat

3. Kenapa Anda patut DAFTAR dengan SAYA :

14317479_10210617979030896_279615900450325390_n

Perjumpaan dengan Master Lyna dan Zainul baru baru ini

ketika Aidil Adha 

14344299_10210617987311103_1522470490545472931_n-1

3 Legacy Master Lyna- Master To Be Sarah – Master To Be Syida

 • Group kami @ KETURUNAN kami dinaungi oleh MASTER-MASTER yang hebat dan sangat humble. Antaranya Master Dato Roslan Ghazali, Master Norita Idris, Master Cery, Master Lyna Noh dan Master To Be Sarah Ab Rahim (sayalah tu, bakal Upline anda yang awesome dan Sporting)
 • Online Coaching dan Offline Coaching dan mempunyai kepakaran dalam bidang masing-masing
 • Set UP blog secara percuma untuk anda melalui blogspot atau jika anda memang serius untuk berblog Terus daftar domain dan hosting (semuanya saya akan ajarkan secara PERCUMA) . kalau kat luar mau kelas basic blog sahaja RM 200 ke atas. Selain itu, Database Customer/teknik zero kos marketing Khas untuk anda.
 • Jalinan silaturrahim yang sangat erat sama ada sesama susur galur atau dengan sideline.

4. BerPeluang Mendapat 3C

 •  CASH – melalui keuntungan jualan produk secara retail dan juga bonus berdasarkan point UV.
 • CAR – Bonus kereta yang sangat bagus kerana kita bebas untuk menggunakan BONUS tersebut untuk apa sahaja kegunaan kita. Nak beli rumah/ nak bagi mak ayah atau emas, terpulang kepada kita. Shaklee tidak menghadkan untuk pembelian kereta ya. Nama je Car Bonus.
 • CONVENTION – Trip yang ditaja sepenuhnya dengan perbelanjaan yang ditanggung sepenuhnya. Malah trip tersebut adalah trip yang sangat MAHAL dan MEWAH khas untuk Business Leader Shaklee. Trip tersebut dibahagikan kepada 3 iaitu trip local/ international dan juga pilihan UMRAH bagi Muslim.

Jika anda sudah bersedia dan mahu tahu lebih lanjut peluang yang disedikan ini, hubungi saya segera untuk khidmat nasihat

sms/whatsapp ; 013-9561249 (Sarah)

email : mamahusnashoppe@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge