Monthly Archives: August 2017

10 Aktiviti Ini Rangsang Otak Kanan Anak Bantu Anak Cerdik

Mengikut kajian, kanak-kanak yang dirangsang otak kanan akan menjadi lebih bijak,cerdik dan positif. So, ibu ayah bolehlah mulakan rangsangan otak kanan pada baby seawal usia 6 bulan lagi. tapi jangan sedih, anak umur hingga 6 tahun masih belum terlambat untuk rangsang otak kanan mereka. Otak mereka ibarat span tika ini. Mudah menerima dan menyerap apa sahaja. Mesti nak tahu apa

Read more

Cuti Sekolah, buat apa?

Assalamualaikum. Seronok kan cuti? amboi, mengalahkan murid sekolah pula ya. Sebenarnya cuti sekolah ni bagus tau untuk cikgi-cikgi release minda dan recharge balik energy. nanti bila jumpa budak-budak kat sekolah, cikgu chill aje sebab dah release semua. Bravo untuk diri sendiri sebab cuti kali ni tak bergegas balik kampung dan terus stay kat rumah mak. (tepuklah sikit) Bukan mengelak balik

Read more

Promosi Shaklee Ogos 2017

promosi shaklee ogos 2017

Assalamualaikum. Bulan Ogos ni Shaklee telah lakukan kejutan kepada semua ahli dan juga pengamal setia vitamin ini. Memandangkan dah lama takde promosi produk, Ogos menjadi sangat istimewa pabila Shaklee telah mengeluarkan poster promo bulan ini. Sape tahu? cerrr teka!!! yeah!!! Peminat  Omega 3 pasti tahu . Omega Guard  apa  yang best? Ya, beli 5 botol Omega Guard dapat voucher bernilai

Read more