Monthly Archives: January 2017

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Cara Bersihkan Sayur Daripada Racun dan Bahan Kimia Berbahaya

Dalam banyak makanan kita, perasan tak? sayurlah yang takde protection.Takde kulit nak melindungi sayur. Bila sembur racun, baja confirmlah direct kena daun & batangnya kan? Bila makan sayur, dengan cara cucian yang sekadar rendam air kemudian bilas, agaknya kan, racun dan bahan kimia tu hilang tak? Kalau tak cuci betul-betul, sudah tentu racun tu turut masuk ke dalam badan kita

Read more

Momentum 2017

2016 – perginya takkan kembali lagi. Walaupun masih banyak target yang tidak tercapai, usah kecewa. Bangun dan bangkitlah wahai diri. 2017 Langkah semakin laju, momentum Semakin dirasai. Alhamdulillah, permulaan yang baik bagi 2017, walaupun suasana dan cuaca di sini masih tidak menentu. Masih bersiap siaga dengan kemungkinan banjir, tetapi semangat tetap membara. Tinggalkan 2016 dengan kisah suka duka, gembira dan

Read more

Selamat Tahun Baharu 2017.

Animasi yang ramai orang share sempena kedatangan 2017. Tahun 2017 tahun limpahan nikmat dan Kasih Sayang. Tahun kejayaan Tahun kecemerlangan Tahun kebangkitan Momentum Family @ Empire Tahun melahirkan leader dan downline yang paling minima memperolehi Bonus RM 1k. Tahun yang menyaksikan 1000 downline under Momentum. Tahun di mana Allah memberi sedikit ujian mengharungi banjir sedalam 1 kaki jee, di Tok Bok

Read more

Pengalaman bawa Anak-Anak Menaiki Shuttle Train Intercity Kuala Krai ke Wakaf Bharu

Assalamualaikum. Alhamdulillah tercapai juga hajat nak bawa anak anak naik keretapi. Dah lama rancang, dari Insyirah kecil lagi, rupanya Allah nak bagi 3 beradik ni merasa pengalaman naik keretapi bersama. Kami sekeluarga bersama adik saya cikngah dan anak anaknya Adam dan Amani, ayahsu serta ucu Na. Plan asal dari Kuala Krai ke Tanah Merah aje, tapi bils cikngah bagitau kejap

Read more