Monthly Archives: October 2016

Ada Apa Dengan Landmark Study?

Landmark Study ============= 1. Apa itu landmark study? landmark study ialah kajian yang dilakukan oleh pihak ketiga yang tidak ada apa-apa kepentingan. Shaklee satu-satunya Syarikat suplemen yang telah melakukan landmark study. 2. Bagaimana ia dilakukan? Ia dilakukan selama beberapa tahun dengan mengumpul data-data saintifik terhadap 3 golongan utama iaitu : 1- mereka yang makan shaklee selama lebih 20 tahun 2-

Read more

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang ke 60 tahun. Mummy nak buat satu Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Ha…suka tak? Seronok main Play-Doh, sebab teksturnya tak melekit dan juga bagus untuk sistem motor dan sensorik anak. Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x

Read more

KENAPA WAHM PERLUKAN OMEGA GUARD?

KENAPA WAHM PERLUKAN OMEGA GUARD?

KENAPA WAHM PERLUKAN OMEGA GUARD? Biasanya orang kaitkan Omega-3 (komponen asid lemak omega dalam Omega Guard) dengan perkembangan minda kanak2. Kan… Sebenarnya Omega Guard ni sgt banyak fungsi dia especially utk mak2 yg superbizi nih. 1. Meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yg utama, yg berfungsi menghantar signal kepada saraf2 yg lain. Ia memainkan peranan dalam peningkatan

Read more

Apa Impian Anda?

Impian? Semua orang mempunyai impian yang mahu digapai dan dikecapi kan. Saya doakan semoga semua yang membaca post ni dapat mencapai impian anda. Impian saya? Impian saya mahu capai kebebasan masa dan kewangan dan melihat ramai orang sihat dengan vitamin semulajadi ini. Caranya saya mesti buat bisnes SHAKLEE ini dengan lebih bersungguh. Kenapa Saya pilih SHAKLEE? Kerana ramai yang sudah

Read more

GLA Bantu Legakan Kesakitan Semasa Haid dan Masalah Cyst

Assalamualaikum. Terima kasih kakna sebab bagi kebenaran untuk kongsikan testimoni ni. Seingatnya dekat setahun lebih juga kakna tak order GLA, tapi lastweek kakna order balik .Mula mula hairan juga kenapa, rupanya kakna stop GLA dan cuba ambil suplemen lain. Tapi sekarang kakna kembali amalkan GLA sebab katanya suplemen yang dia ambil tu tak berapa berkesan. Alhamdulillah, semua dengan izin Allah

Read more

Kenapa Vivix Antara Suplemen Yang Sangat Best.

Vivix antara suplemen paling best yang saya amalkan. Saya mula ambil VIvix tika pantangkan Amierah. Hari yang ke20 saya minum Vivix 1 sudu kecil sebelum tidur, Hari pertama ambil Vivix , Masya Allah,boleh rasa macamana vivix menjalankan kerjanya. Cepat pulihkan kesihatan dalaman, baiki masalah dalaman yang mana rosak. Saya sebelum ni, memang ada masalah sakit tumit dan tapak kaki, alhamdulillah

Read more

Nikmatnya Bila Mata Sihat Dan Sakit Kepala Hilang

Assalamualaikum Vivix adalah suplemen yang sangat dicadangkan untuk diamalkan setiap hari. Dengan formula istimewa yang eksklusif hasilnya pasti memberikan kegembiraan kepada mereka yang mengambilnya secara konsisten setiap hari. 25  kelebihan Vivix yang perlu kita tahu : Merendahkan tekanan darah Meningkatkan tahap tenaga Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi Mengurangkan kedut halus Merendahkan tahap kolestrol Anti Kanser Meningkatkan daya seks Meningkatkan pengeluaran sperma Menguatkan

Read more
1 2