Monthly Archives: August 2016

11 Tanda Anda Kekurangan Magnesium Dalam Badan

Magnesium terdapat di dalam kebanyakkan makanan, tetapi ia wujud dalam jumlah yang sedikit. Pengambilan pelbagai jenis makanan dengan kadar 5 sajian buah-buahan dan sayur-sayuran dan bijian memastikan keperluan pemakanan magnesium mencukupi. Tapi, apakah tanda jika badan kita kekurangan magnesium. Ketahui 11 Tanda Anda Kekurangan Magnesium. Luka dan lebam yang lambat sembuh (selain daripada kencing manis) Mudah Naik Angin / Marah Mudah

Read more

Kisah Dia, Shaklee dan Aku

Assalamualaikum, Salam Jumaah yang saadah. Saya ada anak downline, nama manjanya ijan, yang sangat istiqamah mengamalkan Herbalax dan Lecithin. Empunya diri memang bagus, sebab komitmen 2 produk di atas. dah nak masuk 2 tahun dia amalkan lecithin dan herbalax,. memang #shakleeeffect dia, berat badannya turun tanpa dia sedar. Bayangkan…. dia mesej saya, bagitau terkejut sebab tak perasan berat badannya turun.

Read more

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 pudarkan jeragat <3 cantikkan kulit

Read more

Kenapa Saya Perlu Kembangkan Empayar Bisnes?

networking

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dulu jadi ahli sekadar mahu mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Tak sangka pula bila dan amalkan Shaklee untuk penyusuan, banyak bonus lain yang diperolehi. Antaranya : Masalah kesihatan yang dialami sebelum ni semakin baik dari hari ke hari. Dapat bernetworking. maksudnya dapat menjalinkan ukhuwwah dengan group besar iReach dan Euphoria yang sangat awesome dan support each

Read more

Takde Idea Nak Buat Bisnes Apa? Jom Sertai Saya

Assalamualaikum. Adakah anda : nak berbisnes tetapi takde idea nak bisnes apa? Takde modal? Nak bisnes yang ada mentor/coach? Nak tambah pendapatan? Jika jawapannya “YA” , anda adalah calon yang kami cari. Dengan hanya sedikit pelaburan “RM 75” anda sudah bersedia untuk memulakan perniagaan anda. Apa yang perlu anda buat dengan RM 75? Daftar sebagai Shaklee Independent Distributor dan anda akan

Read more

4 Aktiviti Santai Yang Boleh Dilakukan di Pantai Cahaya Bulan

pantai cahaya bulan

 Pantai Cahaya Bulan (PCB) dahulunya dikenali sebagai Pantai Cinta Berahi adalah destinasi menjadi tumpuan ramai kerana ia berdekatan dengan Kota Bharu dengan jarak lebih kurang 10km. Walaupun bukan hari cuti sekolah, kebetulan kami sekeluarga ke sana Sabtu lepas, terkejut juga sebab penuh dengan orang ramai. Antara aktiviti menarik yang boleh dilakukan bersama anak-anak  di sana antaranya : 1. Bermain Layang-layang

Read more

Ostematrix Shaklee bukan Sekadar Kalsium Biasa

Assalamualaikum semua? apa khabar ? Alhamdulillah minggu ni mamahusnashoppe nak perkenalkan kawan-kawan , bakal pembeli semua dengan OsteMatrix… bukan cerita The Matrixs ye!! Suka minum susu tak? setiap hari  , cuba periksa dan tanya diri sendiri, dah minum susu? jangan ingat kita sebagai dewasa tidak memerlukan susu sebagai hidangan harian ..jika tidak suka minum susu macamana? Ostematrix lah jawapan yang

Read more