Monthly Archives: June 2016

Langkawi Antara Destinasi Percutian Pilihan Kami Sekeluarga

Bismillahirrahmanirrahim Setiap orang mempunyai impian kan? Impian untuk pergi melancong ke tempat tempat yang menarik dan masyhur. K.sarah juga teringin nak pergi bercuti ke tempat menarik. Dalam vision board k.sarah, dah plan nak pergi bercuti ke Pulau Langkawi. Ya bagi orang lain biasa aje Langkawi. Dengan adanya anak-anak kecil ni, kita pusing-pusing Malaysia dulu, tapi kalau ada rezeki untuk pergi

Read more

Hadiah paling bermakna buat anak-anak tanda sayang seorang mama

vitamin untuk anak -anak

Amacam tajuk entri hari ni? ada unsur gempak tak? K.sarah nak cerita hadiah yang bermakna buat anak-anak. (walaupun mamanya garang) tapi bab hadiah untuk anak-anak tak pernah gagal ­čśŤ K.sarah nak stori tentang Suplemen yang mesti ada dan menjadi pemakanan harian anak-anak. Anak anak syurga saya Kegemaran mereka sudah pasti Meal Shake Ceritanya begini, Throwback 2010, Naufal mengalami masalah alergik,

Read more

Vitamin Paling Popular dalam list Vitamin Mamahusnadotcom

  Assalamualaikum,   Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab? <3 Sebab ia adalah milkbooster

Read more

Shaklee National Conference 2016 Menjadikan Pandangan Adibah Noor terhadap Shaklee Berubah

Assalamualaikum, Kali pertama sepanjang bergelar SID, menjejakkan kaki ke Shaklee National Conference 28 Mei lepas, memberi semangat baru kepada saya. Malah, pabila emcee iaitu Adibah Noor juga berkongsi  pandangan peribadi beliau sepanjang menjadi emcee tentang Shaklee yang berbeza dengan MLM yang lain. itu menjadikan hujah bahawa tak rugi berada dalam dunia suplemen tertua ini. Kesimpulan yang dapat diambil daripada ulasan beliau: Warga

Read more

Bila dah Cuba Perfomance Drink Pasti Jatuh Hati

Cepatkan masa berlalu, dah separuh bulan Ramadhan. Terasa banyaknya lagi yang belum dibuat, Yang belum direbut sepanjang Ramadhan yang telah berlalu ­čÖü Ya Allah, jadikan ramadhan ini yang terbaik dan bertambah amal hambaMu. Ameen. Dah lah si putih perfomance tinggal beberapa sudu aje lagi. Nampak gaya esok kena order online Cepat pula habis, Adik bongsu di rumah mak sana pun

Read more

Tips Qiam Simple Untuk Mama di Bulan Ramadhan

Saya copy paste status FB saya, sebagai ingatan buat diri, maklumlah, kalau diFB, nanti hilang begitu aje nota ni, kebetulan mendengar soal jawab di ikimFm,   {RamadhanJourneyforMama} Tips Ibadah Qiamullail yang boleh dibuat sepanjang Ramadhan buat Muslimah/ibu-ibu perkongsian Ustaz jemputan dari langsung dari ikimfm 1. Sila bangun untuk persiapan sahur. 2. Ambil sedikit masa untuk tunaikan Solat sunat 2 rakaat

Read more