Monthly Archives: April 2016

Simply Segmen By Shawal & Sofie

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (klik banner kalau nak join)Segmen daripada Shawal & Sofie… Tamat : 27 April 2016 Senarai Hadiah: 1) Topup RM5 x4 2) Review Blog di blog Kak Sofie x2 3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal Jumlah Pemenang : 16  

Read more

Bestkan Baru Makan Omega Guard Seminggu Berat Badan Dah Turun

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya percaya ramai yang menginginkan berat badan yang ideal dan BMI yang seimbang. Bukan kerana sebab nak orang puji atau nak nampak cantik semata-mata, tetapi kerana kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan tubuh kita. Pengalaman saya tahun 2012-2013 menjadikan saya cukup menjaga pemakanan saya. Cukuplah merasai bagaimana seksanya bangun tidur dengan tapak kaki sakit bila memijak

Read more

Cara Mudah Masker Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum Hari ni, saya nak kongsikan cara yang mudah untuk membuat masker. Dengan menggunakan Vitamin C shaklee.   Caranya Patahkan 1 tablet vitamin C Shaklee kepada 3 bahagian 1 sudu air untuk merendamkan vitamin C biarkan selama 5 minit kemudian hancurkan dan sapu diseluruh muka biarkan selama 30 minit dan bilas dengan air biasa.   Kelebihan Masker Vitamin C Menegangkan

Read more

Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal

Bismillahirrahmanirrahim Hari ni, bermula perang poster di secret group kami, yang mana dapat like tertinggi akan mendapat hadiah yang lumayan juga. So, untuk kali ni, saya tak nak terlepas peluang sebagaimana 2 bulan yang lepas. Jadi terhasil lah poster comel kat bawah ni, doakan saya berjaya ya. 🙂     Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal  

Read more

3 Generasi Awet Muda dengan Vitamin C semulajadi yang diambil secara istiqamah

Assalamualaikum Dah tahu kan promosi bulan ni? ya, saya dah upkan entry berkenaan lastweek, boleh rujuk SINI   hari ni saya mahu kongsikan bagaimana Vitamin C Plus sustained Release andai di amalkan secara konsisten setiap hari memberikan result yang sangat positif untuk pengamalnya. Sebelum saya teruskan celoteh saya ini, ehem! marilah kita sama-sama melihat, merenung dan menatap sedalam-dalamya gambar yang saya

Read more

Promosi April 2016 yang ditunggu

Assalamualaikum   Tiada kata secantik bicara Tiada pujian sehebat kalimah Alhamdulillah terucap tanda syukur pada yang Esa   eh, berirama pula petang sabtu ni. Seperti kebiasaan, kalau di awal bulan pastinya saya akan kongsikan tentang promosi yang terpilih sepanjang bulan April Pastinya ia sangat ditunggu, tetapi kali ni Shaklee buat kejutan, sebelum jam 12 pada 31/3, kami dah boleh tahu

Read more