Monthly Archives: January 2016

7 Cara Sediakan Makanan Berkhasiat untuk hidangan Keluarga Tersayang

Nak dapat makanan seimbang dan berkhasiat tidak semudah yang disangka. Pemakanan yang seimbang sangat penting untuk kesihatan tubuh terutamanya untuk keluarga tersayang.   7 Cara Sediakan Makanan Berkhasiat untuk hidangan Keluarga Tersayang   Jom tengok cara yang boleh dilakukan untuk dapatkan makanan  yang berkhasiat untuk famili kita. 1. Buang lemak pada daging dan kulit ayam Caranya dengan membuang lemak pada daging

Read more

Masalah sakit telinga kembali baik selepas meminum vivix

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah.   Apa khabar hari ini ?Alhamdulillah sihat kan? Dalam kita menikmati kesihatan,  jangan dilupa mengucapkan syukur kepadaNYA kerana kita masih lagi diberi nikmat dan peluang untuk menikmati hari-hari yang menggembirakan bersama keluarga. Entry kali ni saya mahu berkongsi kegembiraan seorang ibu kerana tidak lagi menderita sakit telinga. Tak tahan menanggung sakit telinga. Faham-fahamlah kan.. kalau dah

Read more

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Assalamualaikum, Alhamdulillah awal 2016, memulakan langkah dengan mengambil peluang menyertai Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 anjuran Tuan Hasrul Hassan Mamahusnadotcom mula bertapak dalam dunia blogging akhir tahun 2007 dengan platform blogspot “damaiimpian”. Pada 2013, mengambil langkah dengan bertukar platform kepada wordpress dengan domain mamahusnadotcom. Mamahusnadotcom menumpukan kepada item utama iaitu perkongsian tentang suplemen kesihatan yang diamalkan dan bagaimana mengembangkan

Read more

Motivasi untuk Para Guru

Assalamu’alaikum. TIGA BELAS MOTIVASI untuk para Guru مربى   *Sebagai ingatan buat diri dalam perjalanan menjadi guru. —————————————————————- Jadikan Point-point ini sebagai Panduan & Muhasabah Diri sama ada dalam keadaan Gembira, Stress dan sebagainya. __________________________ 🔹MOTIVASI PERTAMA janganlah kamu mengambil cuti sakit sedangkan kamu tidak sakit. Kerana kamu telah menghimpun dua ma’siat, yaitu berbohong dan makan wang gaji yang haram. Demi

Read more

Promosi Januari 2016 Shaklee yang menjadi pilihan

Assalamualaikum . Dengan hati yang gumbira dan excited saya nak kongsikan promosi januari 2016 Shaklee yang hebat dan perlu direbut oleh setiap orang.     1.Promosi beli 6 percuma 1   kalau join keahlian anda akan mendapat keitimewaan berikut  Beli pada harga ahli dengan penjimatan RM 605 Dapat kumpul 708uv Dapat Cash back/bonus pada pertengahan Feb dengan kiraan Uv tersebut. Jika

Read more