Monthly Archives: November 2015

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun pudina confirm readers mama terbayang bayang ubat gigi kan? ;p Tetapi kali ni, mama nak kongsikan kebaikan Peppermint Ginger Plus yang sangat glamer dibeli oleh ibu-ibu hamil sebab membantu masalah morning sickness mereka. Tapi jangan salah sangka pula, ia bukan

Read more

Projek Beg Sekolah Untuk Sesi Persekolahan 2016

projek beg sekolah

Assalamualaikum. #projekbegsekolah telah dilancarkan oleh salah seorang kenalan alam maya mama. Projek beg sekolah ini bertujuan mengumpulkan beg-beg daripada sumbangan orang ramai untuk diagihkan kepada para pelajar menengah dan murid sekolah rendah terdiri daripada kalangan miskin dan anak yatim sama ada di bandar atau luar bandar.   Justeru itu, bagi melancarkan lagi projek, peluang untuk menjadi Focal Person atau orang yang

Read more

Selamat Bercuti untuk semua Guru dan Murid

cuti persekolahan 2015

  Assalamualaikum   dah bersawang rumah (^_^). lama sangat tak update.. Hari ni dah masuk hari ke 3 cuti persekolahan di Kelantan, Kedah dan Terengganu dan hari kedua untuk negeri-negeri lain. Selamat bercuti buat semua para guru dan murid di seluruh Malaysia. Mama pula tengah susun program untuk anak-anak. Insya Allah, doakan mama dapat coretkan di sini setiap aktiviti yang

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum selamat berhujung minggu Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? apa lah yang best pada promosi  November ni? Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau. ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1. Tak nak beli banyak? takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin

Read more