Monthly Archives: February 2015

3 Tips Jadikan Hamil dan Berpantang Suatu Momen Indah Anda Sebagai Ibu

Mama mahu kongsi pengalaman dan momen indah  semasa hamil dan berpantangkan baby Amierah  sepanjang tahun lepas(2014), kalau pembaca perasan..(eh… macam ada pembaca setia jerr) , mama menghadapi masalah HB rendah di awal kehamilan dan mama pun menghadapi masalah alahan yang teruk.   Tips 1 : Naikkan Bacaan HB Masa mula-mula booking di klinik Ibu dan Anak , bacaan HB mama

Read more

Membasuh Kasut Lebih Menyeronokkan dan Mudah untuk Kakak dengan Pencuci Magik

basic h pencuci magic

Assalamualaikum… lamanya tak bersiaran, sejak masuk kerja ni, lari terus timing masa mama. tambahan pula ada new handbag, @  baby amierah lah handbag baru mama, tak tersusun jadual mama. so terpaksa reschedule balik jadual. harapnya lepas ni mama konsisten update blog setiap hari, doakan ya.   mama nak kongsi keseronokkan kakak Insyirah membasuh kasut sekolahnya, Alhamdulillah sejak dari tahun 1

Read more