Monthly Archives: December 2014

Untung Ke Untung ?Shaklee Collagen Powder Jimat Lebih dari RM 300

shaklee collagen powder

Siapa yang lepaskan peluang ni memang rugi tau. Kami pun terkejut dengan sms dari HQ tapi ianya rupanya berita gembira.. nak tahu apa? Bukan setakat promosi buy 6 free 1 untuk Vitamin C dan Vitamin E je, rupanya Shaklee memberi kejutan berganda buat semua peminat Collagen Powder. Promosi Buy 3 Free 1 untuk Shaklee Collagen Powder bermula 10 -31 Disember..

Read more

3 Adab yang perlu ibu amalkan ketika Mengandung Supaya Lahir Anak Soleh

Assalamualaikum…. Kita semua sebagai ibu ayah memang mendambakan anak2  menjadi anak solehkan? Sebagai pelaburan akhirat kita. Anak-anak kita adalah amanah dari Allah untuk kita asuh dan didik mereka menjadi anak soleh. Untuk lahirkan anak soleh, ibu dan ayah lah memainkan peranan yang utama. Kali ni mama nak kongsikan,  3 adab yang perlu ibu amalkan ketika mengandung supaya lahir anak soleh

Read more

Amalan berpantang selepas bersalin yang wajib mama ikut

  Alhamdulillah hari ni dah masuk hari yang ke 33 K.sarah berpantang, that means ada 7 hari saja lagi berbaki untuk  berpantang dan melakukan amalan pantang yang menjadi tradisi orang2 melayu kita. Untuk pantang kali ke 3 ni,K.sarah betul2 bertekad nak sihat dan amalkan amalan yg menjadi tradisi zaman berzaman ..   Antara amalan berpantang yang diamalkan oleh ibu ialah :

Read more