Monthly Archives: August 2014

Shaklee Effect: Kenapa diri lebih berdisiplin

Assalamualaikum … selamat berhujung minggu semua, Alhamdulillah pagi yang mendamaikan dan tenang.. bersiap sedia untuk menyertai Family Day yang dianjurkan pihak sekolah.. alhamdulillah terlaksana juga planning kami di dalam program Kelab Guru Sekolah bagi tahun ini.. semoga dengan aktiviti ini dapat mengeratkan silaturrahim antara kami semua para guru dan juga ahli keluarga masing-masing. berbalik kepada tajuk entry hari ini, syukur

Read more

Fungsi Lecithin Shaklee yang patut anda tahu

Assalamualaikum… lecithin antara vitamin shaklee yang glamer untuk mereka yang nak kurus. Gandingan Lecithin dan Alfalfa, maka lahirlah Set Kurus Bajet yang mendapat permintaan tinggi. Lecithin Shaklee diektrak daripada kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembes oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

ESP Shaklee Pudarkan Parut dan Strecth Mark

  betul ke ESP Shaklee boleh pudarkan parut strecth mark? macam tak percaya kan? sebab saya sendiri pun tak pernah sangka, bahawa ia benar-benar berlaku. pengalaman saya, mengandungkan anak pertama pada tahun 2007, saya betul2 menggamalkan vitamin yang dibekalkan oleh pihak klinik. al-maklumlah, pengalaman pertama hamil kan? mestilah ikut aje arahan yang diberikan :). tetapi pengalaman yang tidak boleh dilupakan

Read more

Paras Gula turun dengan Vivix

  Apa khabar semua? hari ni saya nak kongsikan testimoni terbaru, panas-panas lagi tau, testimoni pengguna Shaklee yang telah memberikan Vivix kepada bonda tercinta yang menghidap Kencing Manis.. Syukur… dengan izin Allah, bacaannya turun , Kencing Manis atau Diabetes terbahagi kepada 3 iaitu : Diabetes berlaku disebabkan perkara-perkara berikut :   bagaimana Vivix membantu menurunkan Paras gula     Testimoni

Read more

Jom tambah Pahala Sunnah Hari Jumaat

      Keutamaan Hari Jumaat . Hari Jumaat merupakan hari yang amat istimewa bagi kaum Muslimin. Hari Jumaat mempunyai banyak kelebihan dan keutamaan yang disediakan oleh Allah SWT kepada hamba-hambaNya. . Berikut adalah keistimewaan dan keutamaan hari Jumaat: . 1.  Hari Paling Mulia Hari Jumaat adalah hari yang paling utama dan merupakan penghulu segala hari. Terdapat beberapa peristiwa yang terjadi pada

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

boikotlah dengan ilmu

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…. terima kasih sebab sudi berkunjung dan membaca entry saya untuk kali ini.. hari ini nak cerita tentang boikot… sepatutnya saya dah buat entry ni awal-awal hari tu lagi, tapi kekangan masa dan pelbagai alasan tercipta. so kali ni tekad nak kongsi juga dari sudut pandang saya insan yg masih cetek ilmu ni.. boikot- ada saya

Read more
1 2