Monthly Archives: August 2014

Boleh ke mendapatkan rawatan urutan ketika hamil ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera 😉 Bolehkah saya berurut ketika hamil?   persoalan yang sering di tanya oleh ibu ibu muda yang masih belum mempunyai pengalaman. berurut semasa hamil ada baik buruknya… ada doktor yang kurang bersetuju untuk memberi kebenaran bagi ibu hamil untuk mendapatkan khidmat urutan. tambah-tambah, jika mendapatkan khidmat berurut daripada tukang urut yang kurang arif atau yang tidak

Read more

Shaklee Effect: Kenapa diri lebih berdisiplin

Assalamualaikum … selamat berhujung minggu semua, Alhamdulillah pagi yang mendamaikan dan tenang.. bersiap sedia untuk menyertai Family Day yang dianjurkan pihak sekolah.. alhamdulillah terlaksana juga planning kami di dalam program Kelab Guru Sekolah bagi tahun ini.. semoga dengan aktiviti ini dapat mengeratkan silaturrahim antara kami semua para guru dan juga ahli keluarga masing-masing. berbalik kepada tajuk entry hari ini, syukur

Read more

11 Kelebihan Set Berpantang Shaklee yang superb

Ramai yang bertanya set bersalin yang mana paling best. Sejujurnya saya masih belum mencuba set berpantang Shaklee, kerana saya betul2 mengambil Shaklee sebagai suplemen harian saya hanya pada tahun akhir 2010 iaitu untuk penyusuan… itu pun saya mengambil set Penyusuan.Insya Allah untuk kelahiran anak ke3 saya, penghujung Oktober, saya akan menggunakan set Bersalin Shaklee.. nantikan testimoni dan review dari saya

Read more

Cara Makan GLA Complex untuk Kesuburan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera …. Berusaha dan terus berusaha.. berdoa dan teruskan berdoa, mengharap kepadaNya supaya dikurniakan cahaya mata pengikat kasih antara suami dan isteri.. kerana zuriat yang lahir adalah penyambung nasab keturunan kita dan merupakan sunnah dalam meramaikan ummat Muhammad bagi yang Muslim. Setiap anak yang lahir membawa rezekinya.. menjadi penyejuk mata penawar duka kepada ibu dan ayah. ada

Read more

Fungsi Lecithin Shaklee yang patut anda tahu

Assalamualaikum… lecithin antara vitamin shaklee yang glamer untuk mereka yang nak kurus. Gandingan Lecithin dan Alfalfa, maka lahirlah Set Kurus Bajet yang mendapat permintaan tinggi. Lecithin Shaklee diektrak daripada kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembes oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Read more

Wah! Lebih Muda 10 tahun dengan Vivix Shaklee

Muda 10 tahun? wah! siapa yang tak teruja kan? jika umur sekarang 30 tahun, kalau dengan mengambil vivix Shaklee menyebabkan saya kelihatan muda 20 tahun…. mesti saya rebut untuk dapatkannya… bukan setakat nampak muda luaran tetapi dalaman pun begitu juga… Cergas, cerdas, awet muda, emmm.. bonus buat sesiapa sahaja yang mula mengambil Vivix sebagai suplemen harian mereka. kenapa Vivix Shaklee

Read more

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera …. Entry kali ni, saya nak berkongsi kegembiraan ibu-ibu yang bersalin dan berpantang menggunakan Set Bersalin Shaklee . Set Bersalin Shaklee bukan jamu sebagaimana set bersalin  yang ada di pasaran lain, ia adalah gabungan vitamin- vitamin semulajadi yang memberikan tenaga dan kesegaran kepada ibu-ibu selepas bersalin. Sebab itu keistimewaan set bersalin shaklee ialah ianya boleh diambil

Read more

Set Kesuburan Shaklee Membantu untuk Mendapatkan Zuriat

  Setiap pasangan yang berkahwin sudah pastinya mahukan kehadiran cahayamata sebagai penyeri rumah tangga dan penyambung zuriat. namun dalam kegembiraan berumah tangga, ada pasangan yang diuji dengan kesukaran untuk mendapatkan anak walaupun pelbagai cara sudah diikhtiarkan… apatah lagi, jika keluarga, kawan-kawan dan masyarakat sekitar sering bertanyakan kita, bila nak tambah ahli? bila nak dapat anak? atau melihat rakan terdekat dah

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more
1 2 3