Monthly Archives: December 2013

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum…Mahu tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee? tidak semestinya untuk dijadikan sebagai bisnes.tapi…. jika anda pengguna tegar Vitamin Shaklee, sebaiknya anda mendaftar menjadi ahli kerana banyak keuntungan dan penjimatan yang akan dapat. biasa mempunyai kad keahlian spt kad JUSCO, MYDin ,Bonuslink? Ada harga member dan ada point kan..,dan cukup point tertentu, anda boleh menebusnya dengan barangan tertentu. Keahlian Shaklee juga begitu,

Read more

TIPS KULIT BERSERI DAN CANTIK

Assalamualaikum… mesti suka kan? sebab tajuk tu memang biasanya menjadi kegemaran orang perempuan.maklumlah kulit yang cantik berseri menjadi idaman semua, tanpa sebarang cela,jerawat, jeragat.. bersih putih dan mulus. keyakinan diri pun lebih tinggikan? kalau tiba-tiba orang tegur”eh kenapa muka kamu ni, kusam aje? ” suka tak?  atau  ” eh … berseri-serinya! macam pengantin baru pulak aku tengok, .. apa rahsianya?

Read more

Buasir Oh Buasir

Buasir sering berlaku di kalangan masyarakat kita. Apabila seseorang sering mengalami masalah sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon, akan menyebabkan struktur vena membengkak dan membonjol keluar. Ini akan menganggu dan menyebabkan membran di sekitarnya membengkak dan terasa sakit. Jenis-Jenis Buasir : Buasir Dalaman: Lazimnya, buasir ini tidak terasa sakit dan gatal kerana ia terletak jauh ke

Read more

25 MANFAAT UTAMA OMEGAGUARD SHAKLEE

Assalamualaikum ? apa khabar hari ini? sama-samalah kita doakan keselamatan saudara kita yang sedang dilanda musibah.Bersiaran lagi hari ini, dengan topik sebagaimana di atas. Sebelum ini dah diceritakan tentang Omegaguard Shaklee, boleh baca disini Antara Manfaat utama Omegaguard Shaklee ialah : Asid lemak-omega 3 merupakan asid lemak yang penting dan tidak boleh dihasilkan oleh badan kita. so kita kena ambil daripada makanan, Kalau

Read more

Tips Anak Soleh yang Bijak

Assalamualaikum … selamat sejahtera semua.. semoga semua pembaca yang membaca blog ini mendapat manfaat hasil perkongsian kamihari ni, tak nak cerita pasal SHaklee.. eh.. dah buang tabiat ke?taklah.. Shaklee tetap dihati 😉 sebagaimana tajuk di atas tu.. semua yang bergelar ibu dan bapa pasti mahukan yang terbaik buat anak-anak kan? mahu mendidik mereka menjadi anak yang soleh, bijak, pintar dan jika

Read more

KELEBIHAN MINYAK IKAN OMEGAGUARD SHAKLEE

Omega Guard Shaklee jenama tidak asing lagi dalam bidang suplemen yang menjadi pilihan ramaiOmega Guard Shaklee diekstrak daripada ikan  sejuk air laut  di perairan Jepun.(sardin, mackerel,herring, anchovies)Istimewanya ia bukan dari hati minyak ikan. Omegaguard 3 x lebih tumpat daripada ketumpatan hati minyak ikan. Kelebihan Omega Guard Shaklee berbanding minyak ikan yang lain  ia adalah minyak ikan paling tulen di dunia

Read more

PROMOSI PENUTUP 2013

assalamualaikum… nak tahu promosi bulan ini? pastinya buat anda tidak keruan  omegaguard yang menjadi pilihan  untuk PROMOSI BUY 6 FREE 1  PASTIKAN ANDA MENDAPATKANNYA  PADA HARGA YANG SANGAT ISTIMEWA INI Minyak Ikan Terbaik di Dunia Shaklee Omegaguard di Ektrak dari ikan laut air sejuk Omega Guard 3 x lebih tumpat daripada ketumpatan hati minyak ikan. Minyak ikan paling tulen di dunia

Read more