Monthly Archives: November 2013

VIVIX OH VIVIX

Vivix oh vivixHari ni hari terakhir kauUntuk direbut-rebutHarga murah sudahlah tentuJimat lebih dari rm100Org diabetes minum paras gula turunYang sering cucuk insulinDah tak payah cucukKalau nak nampak muda jelitaTampan bergaya10tahum muda dari usiaVivix juga jawapan yang tepat Ada darah tinggiKolestrol tinggiGoutMahupun SLeVivix juga penawarnyBuktinya MAster iffah bebas SLEKita berusahaALLAh penentu segalanya Kenapa mahu difikirkan lagiDapatkan Vivix untuk kesihatan dirisms/wa >>0139561249

Read more

ESP MEMBANTU MENYUSUKAN SI KEMBAR

bagaimana gembiranya seorang ibu kerana dapat memberikan yang terbaik buat si kembarnya.   ESP banyak membantu dalam menyusukan kembar beliau, Testimoni Anna Meal “salam..ari ni saya nak share testimoni saya pasal ESP…Percaya x percaya dah 1 tahun 1 bulan saya fully bf kembar!!!! Syukur sgt2 !!!! Moga impian tuk bf kembar hingga mereka umur 2 tahun tercapai !!!Alhamdullilah ESP membantu saya

Read more

Kepentingan Vitamin Kepada Ibu Mengandung

Ibu mengandung digalakkan untuk mengambil prenatal vitamin kerana :- dapat mengurangkan risiko kecacatan ketika hamil- mengurangkan kelahiran pramatang & kekurangan berat ketika lahir- membantu ibu kekal sihat dan memberi kekuatan kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan.- mengurangkan risiko kekurangan nutrisi bagi ibu yang mengalami loya, muntah dan tak selera makan di awal kehamilan.Apapun mengambil makanan berkhasiat dan seimbang adalah perkara utama.

Read more

Jamuan Akhir Tahun 5C yang ????

Assalamualaikum   hari ni sekolah ganti yang menggantikan cuti hari Isnin baru ni… khusus ore kelate deh…  cuti sebab bola.. so … hari ni seluruh kelas di SKSe mengadakan jamuan .. memandangkan hari Khamis tu dah bertanya murid menu yang mahu di bawa, ala-ala potluck juga lah, sebab tak pungut duit kan… so mana-mana murid yang nak bawa makanan dibincangkan…

Read more