Monthly Archives: October 2013

Berat Badan turun 7kg dalam masa 1 minggu

Lecithin antara “killer product” fenomena “out of stock” turut di alami oleh Lecithin kenapa lecithin mendapat sambutan yang hebat? hingga 2 kali ia mendapat status “out of stock”??? inilah sebabnya,.. testimoni di bawah dikongsi oleh ibu yang gembira sebab dalam masa seminggu aje berat badan anaknya turun 7kg apa yang Lecithin mampu tawarkan kepada anda??? banyak faedah yang anda akan

Read more

Salam Aidil Adha

Assalamulaikum dan selamat sejahterarasanya baru aje lepas sambut aidil fitri kan???betapa cepatnya masa berlalu..Insya Allah … blog diari mamahusna akan kembali aktif harapnya ada lah yang sudi singgah di sini.. dan mendapat sesuatu yang bermanfaat,untuk yang berpuasa sunat hari ini.. alhamdulillah dan banyakkan berdoa ya …saya kongsikan kelebihan Puasa 9 Zulhijjah yang di ambil dari FB Dr Abu Anas Madani dan

Read more

Situasi yang perlu di hadapi

situasi tengahari tadi…2 anak cikgu bergaduh dan ada sedikit kekasaran… berebut naskhah Al-Quran sorang (Si A )claim dia dah cop (book) Al-Quran tersebut… yang mana semua Al-Quran di letak di rak yg sama.sorang lagi ( Si B ) bgtau Quran itu bukan milik siapa-siapa… sape cepat dia dapat… dan kawan2 lain sokong dia… Ustazah dalam di lema… dua2 budak bagus cuma masa

Read more

Shaklee Collagen Powder untuk Sihat dan Cantik

bila diperhatikan sekarang ni, kebanyakan produk kecantikan , bahan utama pastinya adalah kolagen. betulkan??? tak perlu saya nak beri contoh produk, anda pun ketahuinya.. so , bulan ni, Shaklee buat promosi kolagennya. yang bernama “Shaklee Collagen Powder” TERBUKTI SECARA KLINIKAL DAPAT MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT WAJAH DAN MENGHILANGKAN KEDUTAN SELEPAS MENGGUNAKANNYA SELAMA 8 MINGGU saya pun dah ambil SCP ni dalam 2

Read more

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN : SCP IS THE BEST !!!

Assalamualaikum.. masih lagi dalam mood chenta dengan Shaklee Collagen Powder (^_^) kali ni saya nak share testimoni Puan Sue merupakan SID Shaklee juga.. amat-amat berpuashati dengan hasil yang diperolehi beliau.. jemput baca semua.. mana tahu terpikat dan mahu alaminya sendiri kan ­čÖé testimoni Puan Sue :::“Sharing:Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya kpd RAMBUT – Before

Read more

HIMPUNAN TESTIMONI COLLAGEN POWDER

Alhamdulillah… apabila ikhtiar kita dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik membuahkan hasil, syukur wajib dipanjatkan kepadaNya. “Mencegah lebih baik dari mengubati”  ungkapan yang tidak asing lagi kan??? so kesempatan mendapatkan Shaklee Collagen pada harga yang super best !!! mesti di rebut. sebelum tu.. cuba baca testimoni mereka yang telah merasai sendiri perubahan setelah menggunakan SCP,mungkin anda juga akan terpikat dengan

Read more