Monthly Archives: August 2013

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan membantu mempercepatkan proses penurunan berat

Read more

Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..  saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat asal

Read more

Testimoni : Bertenaga dan menguruskan badan dengan Cinch™ Energy Tea Mix

Assalamualaikum dan salam sejahterahari yang baik dan nyaman ini, saya nak share tentang satu lagi rekomen produk yang amat sesuai untuk mereka yang memerlukan extra tenaga atau untuk pengurusan berat badan .memandangkan majoriti daripada kaum wanita hari ini bekerjaya dan mempunyai tugasan hakiki di rumah,  Energy Tea Mix (ETM) boleh di pertimbangkan dalam diet harian. sebelum kita berkenalan dengan ETM, jom baca testimoni terbaru dan panas-panas

Read more

MealShake Membantu merawat Ekzema

Assalamualaikum Anak saya Naufal sejak dari lahir mempunyai masalah ekzema. kata orang disebabkan saya banyak minum air soya yang diproses. Setiap kali saya makan seafood, mesti timbul kegatalan pada kulitnya, (masa tu dia menyusu sepenuhnya dari saya)… kesian kat Naufal, tatkala dia pandai menjamah makanan sendiri, saya perhatikan, kalau makan telur , mesti akan timbul biji-biji gatal, pelbagai krim saya belikan

Read more

Testimoni : Bacaan Kencing Manis turun dalam masa 2 minggu selepas ambil VIVIX

Assalamualaikum .. Salam Eid Mubarak Entry terbaru lepas raya.. kerja– kerja–kerja 🙂 admin nak share testimoni hangat daripada Dr Nik Rahim Ayahanda Dr Nik telah mengamalkan VIVIx selama 2 minggu , dengan izin Allah, bacaan gulanya turun.. bukankan ia sesuatu yang menggembirakan? bukan setakat bacaan gulanya turun, tetapi sudah berselera makan, pembuangan pun lancar serta tidur pun lena.. sebagai anak,

Read more

Kuruskan Badan Dengan Omegaguard Shaklee

Assalamualaikum……………………………………   mengalami masalah berat badan? saya juga sedang mengalami dilema ini . saya sedang berusaha menurunkan berat badan.. mahu bersama saya? antara suplemen yang saya ambil ialah Omegaguard Shaklee.   alangkah gembiranya hati, jika boleh kembali pada berat asal semasa zaman mula-mula bekerja.. psss zaman belajar .. saya terlebih kurus… *stress belajar katakan >>>   tapi sekarang, tidaklah saya

Read more

Hadiah Hari Raya untuk mak ayah tersayang di kampung!

Assalamualaikum… Ramadhan semakin meninggalkan kita. sayunya hati… semoga ibadah kita sepanjang Ramadhan ini diterima oleh Allah… ameen.. berita baik untuk semua.. setelah berakhirnya promosi GLA, Shaklee membawakan promosi gempak untuk semua. Advance Joint Health Tablet sesuai untuk dihadiahkan buat ayahanda dan bonda di kampung…  apa kata buat kelainan buah tangan kali ini dengan menghadiahkan mereka dengan AJHT ?  kenapa AJHT???

Read more