Monthly Archives: August 2008

Ayah Selamat Pulang Dari Umrah..

Bismillahi-Rrahmani-Rrahim Semalam tergesa-gesa lepas habis waktu persekolahan, terus pulang ke rumah mak, sebab petang nanti nak amik ayah yg tiba di airport setelah 2 minggu mengerjakan umrah di Baitullah Mekah. On the way, singgah sebentar di bandar Machang menyelesaikan urusan yang perlu di beresi..Di Machang, biasalah mesti kedai buku feveret ku dari jaman persekolahan lagi di singgahi untuk membeli majalah

Read more

Cuti sekolah dah bermula… tiada sebarang planning utk holiday, coz bab kerja.. huhuhuso weekend hanya bercuti kat umah mak ajer…oh ya.. Insyirah dah boleh pegang makanan dan suapkan ke mulut.,,, banyak gambar2 baru yang nak dipost… yang kat pangtai ari tu pun belum post kan lagi…ok

Read more

Nak g Pic NIc

Semalam baba dapat pelawaan Cg Kamal untuk berpicnic kat Pantai Malawi… So kami bermesyuarat then kata sepakat kami bersetuju but balik harilah…. so bila dah balik TB, kami ajak2 adik2 sama,,.. meriah sikit,,, Tunggu Call dr diorang sama ada jadi tak… ni new post ni after dapat call dr Kak Ta, diorang dah on da way.. that’s means kami akan

Read more